Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/realmadridbernabeu

Marketing

Coentrao: "Želim samo Madrid"

Image and video hosting by TinyPic
Fabio Coentrao, 23-godišnji lijevi branič Benfice i portugalski nogometni reprezentativac, španjolskom je Asu otkrio da postoji samo jedan klub u koji bi mogao prijeći iz sadašnje sredine...

"Ako ću već napustiti Benficu, mogao bih igrati samo za Real Madrid. To je najbolji klub na svijetu s najboljim igračima i najboljim trenerom na svijetu. No, još nikakav dogovor nije postignut. Nisam zabrinut zbog odštete, jer želim da Benfica ostvari dobar posao. Zahvalan sam tom klubu zauvijek na svemu što je učinio za mene. Oni razumiju moju želju da zaigram za Real." – kaže Coentrao, kojeg ugovor s Benficom veže do 2016. godine. Benfica je postavila odštetni zahtjev od 30 milijuna eura. Neki izvještaji spominjali su kako je Liverpool postigao s Benficom dogovor o transferu izvrsnog lijevog bočnog igrača, koji može igrati i beka i krilo. Realu je, navodno, 30 milijuna eura puno, iako baš u Coentrau vidi izvrsnu nadopunu Marcelu na lijevoj strani.

Međutim, mladog nogometaša Liverpool ili neka druga sredina ne zanimaju, osim ako ta druga sredina nije ''kraljevski klub''. Tamo bi ga, dođe li do transfera, dočekali njegovi sunarodnjaci Cristiano Ronaldo, Ricardo Carvalho i Pepe u igračkom kadru, te, naravno, šef struke Jose Mourinho. "Naravno da sam pričao s Ronaldom, Carvalhom i Pepeom o mom mogućem dolasku u Real Madrid. No, još uvijek sam igrač Benfice. To je veliki klub kojeg mogu napustiti samo pod jednim uvjetom. A to je da zaigram za najveći klub na svijetu – Real. U Madridu imam puno prijatelja i stvarno bih volio postati novi član Reala."

Post je objavljen 28.05.2011. u 12:02 sati.