Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/recenzijefilmova

Marketing

Werewolf in a Women's Prison (2006)



Sve u svemu: 1,5 / 5 headbang
Više o filmu: Imdb.com
Video

Radnja je smještena u fiktivnu američku državu Canpuna, gdje je Sarah sa svojim dečkom kampirala u šumi. Njenog dečka ubija vukodlak, ali joj to nitko ne vjeruje te ju šalju u zatvor za žene gdje će ona, ugrižena od vukodlaka, kasnije napraviti teror u zatvoru...



Ohoho, na što se sve može naići u ovo moderno internetsko doba...da nije bilo ove suvremene tehnologije, teško da bi ikad u ruke moglo pasti ovo horror djelce. No, nije da bi se baš dogodio smak svijeta da sam ovo propustio. Ne bi nikako. Werewolf in...i tako dalje je jedan B horror koji je čak i dobio nagradu 2007. godine kao najbolji B horror...ne znam na koju foru, ali dobio ju je. Redatelj Jeff Leroy očito ima puno poznanstava kada mu je čak i Rue Morgue napisao da je ovo film na šemu Američkog vukodlaka u Londonu. Vjerujte, to su sve laži. Ovaj horror je takva sprdačina da čak nekad mislim da su se i redatelj i scenarist pošteno nasmijali kada su vidjeli što su napravili. Barem da je horror parodičan, ali ne, on je toliko smiješno kreiran da se jednostavno moraš smijati, a istovremeno se i gaditi istom djelu. Po samom naslovu možete zaključiti da je riječ o spektaklu i da ćete ugledati još jedno jeftino smeće.



Inače, radnja je podijeljena na dva dijela, prvi je onaj horror dio koji se oslanja na vukodlaka i na sve probleme koji se tiču vukodlaka. Drugi je onaj erotični dio koji se tiče tih žena u tom zatvoru i način na koji se odvija sistem tog zatvora. Dakle, da se zaključiti da je film prepun golih sisa, lezbijskih scena, ljubljenja, diranja po intimnim mjestima i naravno, nekih sado-mazo fora. Nisu sve scene ni tako loše odrađene jer su na svu sreću ubačene neke zgodne glumice pa to još nekako i prolazi, ali ima par epic scena koje se svakako moraju popratiti. Gluma u filmu je ultra očajna, početnička i neozbiljna...ali opet, nisam se ni nadao nekom Hopkinsu ili nekoj Jolie u ovoj jeftinjari. U globalu film je također i dosadan, slušaš te neke glupe dijaloge, pa se onda dogodi scena sa preloše napravljenim vukodlakom kojemu se ističu žarke crvene oči, gledaš lezbo scene i tako sve do kraja...još jedan horror koji ne vodi smislu.



Kako vidite, žao mi je što sam ovo pogledao, mislio sam se barem nasmijati ili pasti oči na lijepim glumicama, ali dobio sam slabo toga, jer je sve uništeno lošim efektima, lošom glumom i općenito lošom pripremom. Jako slab film.

Post je objavljen 08.05.2011. u 17:20 sati.