Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nklege

Marketing

LEGE - TIKVEŠ 2 : 0 (1:0)




Mece: VNK LEGE – VNK Tikveš 2 : 0 (1:0)
Teren odličan, vrijeme idealno za igru. Neki kažu da je trava bila previsoka za tri milimetra...

Jedna od utakmica koju će mo brzo zaboraviti. Sami smo krivi.
Na tekmu smo došli skoro svi i onda smo vidjeli da dečkima iz Tikveša ne igra najbolji igrač, motor ekipe Bernard. I baš tu je nastao problem. Tikvešani motivirani kao nikad do sada, vrlo brojni, no realno ipak puno lošiji od nas. Kontrolirali smo igru u potpunosti, loptu držali u nogama cijelo vrijeme i previše u završnici napada, tako da smo uspjeli promašiti sve i svašta. Kad malo bolje razmislim imali smo svega pet šest 100% prigoda a ostale su bile tek poluizrađene no bilo ih je bezbroj. Dečki iz Tikveša osigrali su teški bunker braneći se povremeno i sa 9 igrača. Stvarno je bilo teško probiti ih. Kada bi osvojili loptu nisu je uspjeli zadržati duže od 10 sekundi u posjedu, a na našu polovinu prešli su možda desetak puta.
Ipak valja naglasiti da su nas uistinu namučili. Vrlo čvrsta i gusta Tikvešana obrana odigrala je najbolje kako je mogla te su nagrađeni sa samo dva pogodtka u mreži.
Valja napomenuti da je utakmica na trenutke obostrano bila pregruba, pretvrda, previše muška. Zašto i tko je kriv ili što je starije kokoš ili jaje? Napominjem, potpuno bespotrebno.
Što se Lega tiče svi su odigrali očekivanu partiju u skladu sa svojim mogućnostima osim našeg najboljeg napadača Petersona koji je potpuno podbacio ovaj puta. Od njega očekujemo zgoditke a ovaj puta nije uspio doći niti u prigodu. Znam da će mi nabrojati 100 razloga zašto je tomu bilo tako ali činjenica ostaje da je danas odigrao daleko ispod svojih mogućnosti.
U drugom poluvremenu zamjenili smo sve igrače osim Staneta i golmana Neviste
Sastav:
Nevista, Kljun (od 45 Cvejo), Stane, Dumba (od 50. Darac), Zvone (od 50. Zlaja) Ilija (od 50. Vjeko) Franjo (od 50. Iža) Mario (od 45. Hrco) Zrno (od 45. Vinko) Oreč (od 45. Peterson) i Jadro (od 45. Mijat)
Strijelci: 1:0 Ilija Pranjić 25 min, 2:0 Vinko Škrobar 49. min (11 m)

Post je objavljen 02.05.2011. u 20:58 sati.