Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sasapetkovic

Marketing

Jojo Mayer & Nerve: koncert u klubu Uljanik, Pula

Sinoć je u pulskom klubu Uljanik održan koncert Jojo Mayer & Nerve. Naravno, bubnjari su činili većinu auditorija, imajući na umu da je Jojo Mayer jedan od vodećih svjetskih bubnjara današnjice. Mayer vrlo uspješno spaja nekoliko različitih stilova glazbe kao što su jazz, drum&bass, jungle i druge. Tako je i nastao njegov jedinstveni stil sviranja bubnjeva. Jojo je jučer, kao i inače, "pojeo bubanj za doručak". sretan

Doduše, odabir glazbe za koncertne setove možda i nije bio najsretnije rješenje, prvi set se doimao dosta hladnije nego tijekom njegovih prethodnih nastupa u Puli. Bubnjar i njegovi kolege John Davis (bas gitara) i Takuya Nakamura (klavijature, truba) su bili u vrhunskoj formi, kao što možete vidjeti iz ovog kratkog video uratka kojeg sam snimio na sinoćnjem koncertu:



No, ipak je nedostajalo nešto više emocija koje su na ranijim nastupima u Puli Jojo Mayer i njegov bandcamp pokazivali.
Također, iznimno inertna je bila činjenica da je dio ozvučenja "pucao" tijekom cijelog koncerta, čini mi se, kad god bi netko iz benda otišao na sub frekvenciju, ozvučenje u Uljaniku to ne bi podnijelo. To je bilo loše.

Informacije radi, bubanj na kojem je Jojo svirao je bio iznajmljeni Yamaha Maple Custom, a koristio je svoje Sabian činele.

Evo i par collector's item-a:

Ulaznica za koncert potpisana od Jojo Mayer-a:


Jojo i Sale:


Jojo Mayer & Nerve on stage:





Post je objavljen 30.04.2011. u 12:35 sati.