Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

16. kolo

Trešnjevka i Dubrava na Klaki su u subotu podijelile bodove. Najmlađi i najstariji osvojili su bodove za Dubravu, dok su limači 01. i zagići 02. Prepustili bodove gostima.
Svakako najveće iznenađenje ovog vikenda priredili su nam stariji limači 00. Igrom i golom Kiša savladali su protivničku ekipu i ova tri boda lansirala su ih odmah za dva mjesta više na tablici. Kažu gledatelji da je bila stvar u ofanzivnijoj postavi na terenu, ali kako se ne bismo miješali u „struku“, recimo samo da se nadamo da ova pozitivna promjena, čemu god možemo zahvaliti, nije došla prekasno za održavanje ove ekipe na okupu.
Limači 01. propustili su unovčiti vodstvo od 2:0, te su na kraju utakmicu izgubili rezultatom 2:3. Zagići 02. izgubili su 0:3. Od svih boljki i dalje su ima najveće prekidi, iz kojih u pravilu dobivaju i najviše golova. Mali zagići nisu nas iznenadili pobjedom od 6:0, već su samo potvrdili svoju kvalitetu i za nova tri boda pobjegli Trešnjevci, koja im je s četvrtog mjesta puhala za vrat.
Pioniri 99. u nedjelju su se suočili sa drugoplasiranom ekipom Sesvetskog Kraljevca. Fizički dosta nadmoćnijeg protivnika držali su na distanci gotovo čitavu utakmicu, izradili nekoliko sjajnih prilika, pogađali prečku i stativu, i na kraju takoreći sami sebi zabili gol. Šteta, jer zaslužili su barem bod.


Post je objavljen 18.04.2011. u 15:22 sati.