Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zeleniotrov

Marketing

farmerski bilten

nakon što sam, u skladu s modernim društvenim trendovima, nekim zakonitim radnjama i malverzacijama, osigurala nebitno koliko milijunčića ojrića na tajnim kajmanskim žiro računima i u skrivenim trezorima švicarskih banaka, odlučila sam se malo opustiti i odmoriti.
u tu svrhu, nabavih si pravu englesku farmu. jer ja sam seljak koji voli selo.
u ova teška vremena, kad čovjek čovjeka lako bezobzirno izranjava i dotuče običnim klikom, da ne kažem cijukom miša preko nevidljive i sve prisutne virtuale, saznadoh da mi je ratni drug i pajdaš s tuluma po slastičarnama duboko ranjen i ucviljen. to me pogodilo.
odlučih mu smjesta osigurati miran kutak za obnovu vitalne energije i zarastanje dubokih duhovnih rana.....šta će mi sva lova ovog svijeta, ako neću pomoć drugu u nevolji.
stoga nabavih cepelin.
cijena - nebitna. ima se.
cepelin prostran, udoban, fin. leti nečujno, lagano i sigurno. ravno do moje engleske farme.
evo ga:
Image and video hosting by TinyPic
to je to.
miran rajski kutak poreed potočića i jezerca s patkicama, okružen raskošnim raslinjem, mekom travom i cvjetićima.....sama ljepota.
a ovo bi bio takozvani dulčinejin kutak....za ljubovanje s don kišotom. u tajnosti i miru.
Image and video hosting by TinyPic
primjećujete don kišotovog plemenitog, viteškog konja? i romantičnu ljuljačku obraslu bršljanom? i slavuje na grani što umilno biglišu...dva komada? ma, tu nema čega nema!
kad mi ranjeni drug i njegova dulčineja ogladne, tu je i ljupko postavljen doručak na malom vrtnom stolu sa ružičastim stolnjakom...vidite? i naravno...engleski čaj....af kors!
e, nakon fine klope i čaja, prirodo je da čak i vitezove potjera na ono jedno mjesto gdje i kraljevi idu pješke....stoga sam se pobrinula i za te potrebe i sklepala pravi poljski, drveni šekret - nažalost još mi nisu stigle kanalizacija i struja do farme...no, bojim se da sam možda indiskretno opalila digitalni klik baš u trenutku kad je vitez obavio ranju i krenuo da izađe iz nus-prostorije....hehehehehe....
Image and video hosting by TinyPic
nastavak slijedi u dogledno vrijeme....

Post je objavljen 09.04.2011. u 23:53 sati.