Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/kisnibrijeg1

Marketing

Elektra ...

Na davanje suglasnosti se jedino Elektra nije ogalsila u zadanom roku. Nije mi preostalo ništa drugo nego osobno otići do njih. Prvo su provjerili jel dopis s Općine uopće zaprimljen a nakon toga su me poslali gospodinu koji je preuzeo dopis. Situacija je malo složenija pa im je trebalo malo više vremena. S obzirom da se mora produživati mreža i pojačavati snaga trebalo je napraviti cijeli elaborat i slati u zagreb na potpisivanje. Na stolu je imao moje papire i dao ih je na potpisivanje taj isti dan uz napomenu da neće biti nikakavih problema. Elekta će svoj dio obaviti tj produžiti mrežu i pojačati snagu a ja ću imati jedino trošak priključenja.
01.04.2011. stigla je elektrosuglasnost kao i ugovori o priključenju. Kako bi se što prije išlo na produženje mreže potrebno je uplatiti cijeli iznos priključenja na mrežu.
Cijena priključka je cca 9.500 kn s PDV-om, to smo odmah uplatili i sad čekamo da se to što prije počne raditi. Ne očekujem da će krenuti odmah i predpostavljam da ću još koji put morati ići do njih ali šta kod nas ide po pravilu... ništa!
Bilo kako bilo sve me ovo na neki način raduje jer korak po korak i bit će nešto napokon!

Post je objavljen 08.04.2011. u 16:25 sati.