Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/severinomajkus

Marketing

STO MORA UCINITI BUDUCA VLAST

"Koja god od stranaka, za koju Kiboke neće glasati, dobila sljedeće izbore, morala bi biti svjesna da upravljanje državom nije tako teško kao što nam se predstavlja. Za dovoljno sposobne (znači: ne genijalce, nego samo dovoljno sposobne) pojedince bi to trebalo biti komplicirano poput vođenja vlastitog kućnog budžeta. Trenutni vlastodršci se nisu baš iskazali. Problem vlasti je što ne sluša narod, a država pripada narodu. Mi JESMO država. Znači, sve što treba napraviti je ponekad poslušati narod."


Kiboke ovdje upada u vlastitu mrezu ispletenih zabluda iz koje se ne moze izvuci, Sto vise, uvlaci nas u istu zavrzlamu.
Drzava, to nije narod., niti ona pripada njemu. Drzava to nije mi svi. Drzava je interesni organ prisile vladajuce oligarhije nad razvlastenom masom.
Drazava je krumpirova zlatica u krumpiristu, breme civilazacijskog drustva broj jedan, kao jedini zastitnik i jedini upravljac poslovima, svim poslovima nadcinjenih kasta i direktni neprijatelj pokorenih, podcinjenih i eksploatisanih masa.
Dokaz tome jest sto Drazavu ne odrzavaju te mase i ako ju podrzavaju vlasitim zabludama
Drzava se masno ziri iskljucivo na Visku Vrijednosti kojeg nadcinjene kaste sisu iz proizvodjackih masa, ma kako se nekome prohtije da ih krsti : Masama, Obezvlastenim nosiocima radne snage, Radnicima ili Lumpenproleterima.
Drugim rijecima ,Drzava je sazdana na sili malobrojnih, kukavno branjena i sticena perverznim lazima iskovanih od njenih strucnjaka, spindoktora, kreatora "neprijateljske " drugosti : rasne, nacionalne, vjerske , ideoloske, kulturne i eticke pripadnosti. Geslo joj je Razjedini, Podjeli, Vladaj, Eksploatisi i siri Neupucenost.........



Post je objavljen 23.03.2011. u 08:38 sati.