Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/faithbennett

Marketing

Bilo gdje da krenem , pucaju tvoje riječi zapovjedne

Sex na javnom mjestu i nije bas, moj izbor premda se tako dogodilo. Tip za krevet i 4 zida pomalo se izvlacio iz cahure , da su oci ogledalo duse nije istina , po mom misljenju davno bi nestali neki ljudi, snovi i cinjenice!
Sve je pocelo saltanjem po guzici u hodu , tamnim ulicama , dok je pun mjesec sijao izrazito nisko i s velikim obrucem oko sebe .
Zadrzati vjernost i odanost dvije cinjenice koje se protezu kroz cjeloukupni sistem snova stvarnosti i jave, cinilo se tako na dohvat ruke , okrenula se prema meni i stisla me za dupe, postala sam manja od mahovog zrna u potrazi za graskogradom , pripijeno tjelo uz tjelo , mekane usne , mozda je to sve sto sam zeljela do sad , ali plasi me pomisao na nadmoc i kontrolu ! Zid je ipak posluzio da se prislonim ledima , premda nije dala da da se okrenem , uhvatila me za obje ruke i digla ih na zid povise moje glave . Mrzim osjecaj kontrole , ali isto toliko me i zanima sto ce se dogoditi , polako je spustala lijevu ruku dok me je ljubila ,zadrzavsi ju na stomaku , najezena i s trncima nisam obracala pozornost na ikoga u prolazu i da je bio netko nebi primjetila!

obrub mojih gacica ocito joj je prikazivao zanjimljiv izbor za igranje, sto me jos i vise jezilo ,naposljetku desnom rukom me podlakticom stisla uz vrat , lijeva ruka je ipak pala u gacice. Pogled u ocima i smjesak na licu bio je prikaz tipa da ti dokazem to je glavni !
uto mi je ta ista osoba pokucala na vrata s recenicom dobro jutro probudi se.... polozaj u kojem sam spavala skupljena na sredini kreveta, ali cuvsi joj glas , navlacila sam jorgan koji je bio preko glave da dodem do zraka i da vidim gdje se nalazim , da dobro sam, a u glavi haos daj jos pet minuta da vidim sta ce biti , uvjek me budis kad je ili najgore ili najbolje ne i danas ....nemoguca misija , onda je jos i Rozga bez mozga zazvonila tako da definitivno previse zvukova za nastavak sna....


Post je objavljen 22.03.2011. u 19:51 sati.