Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/severinomajkus

Marketing

ZASTO SVETA KRSCANSKA ALIJANSA EU NE POKRECE ZABRANU LETOVA NAD LIBIJOM
Na vrhuncu bezumlja jednog tiranina, Gadafi je danas naredio svojoj paklenoj armadi da poravna sa zemljom pobunjeni Bengazi i sve druge domace gradove oko njega.
Nakon sto je Europska Unija jucer ostala „neodlucna“ u svojoj aktivno interventno krscanskoj humanoj misiji na spasavanju jedne cjelovite nacije, manijak punim zanosom krece na satiranje svega sto mu nije po volji.
Libijska armada, kao i sve armade svijeta, tu su, ko bajagi, da stite vlastitu zemlju od vanjskog agresora, dok im je prava i jedina namjena stititi vlastitog klasnog tiranina od domacih podcinjenih masa.
Zadnju je lekciju na toj tragicnoj stvarnosti upravo polucilo covjecanstvo, i uzaludno ju prespavalo, dok je Jugoslavenska „Narodna“ Armija (JNA) sijala milijune nagaznih mina diljem zemlje, kako bi nadolazecim novim tiraninima Milosevicu i Tudjmanu obezbijedila sto slabiji otpor klasno podcinjenih masa i sto komotnije pripremila osvajacki teren novim vladarskim kastama Balkana.
Libija, bila bi identicna repriza jednog slicnog krvoprolica kad nebi lezala na bogatim izvorima nafte, nad kojima likuje zedna burzujska Europa, dajuci dragom domacem Marsu dovoljno vremena da joj pripremi sto oslabljeniji teren za upad na njena buduca pojilista.
Na Balkanu bilo je dovoljno jedno parcijalno kljanje da bi njime zavladali domaci Gusari i usli u ravnopravni krizarski„deal“ europskim partnerom u konacnu podjelu sveukupnog plijena.
Libija danas krece prakticnijim i direktnijim putem, spremna da se potamani i „posljednji njen stanovnik“, kako bi europski klasni krscanin, na njenim lesevima utovio svoju naftnu zedj.
Muk covjecanstva kruzi i dalje njegovim globusom.


Post je objavljen 17.03.2011. u 13:47 sati.