Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

NOVO VOZILO ZA DVD PAVUČNJAK

PAVUČNJAK

U subotu 19. veljače 2011. godine u mjestu Pavučnjak naselju u najistočnijem dijelu grada Samobora okupio se veliki broj uglednih gostiju, mještana, vatrogasaca i prijatelja. Pred Vatrogasnim domom DVD –a Pavučnjak nestrpljivo i nervozno su članovi očekivali najsvečaniji i najznačajniji trenutak u 60. godišnjoj povijesti – dobivanje ključeva novog vatrogasnog kombi vozila.
Image and video hosting by TinyPic
Gospodin Željko Stanec zamjenik gradonačelnika grada Samobora uručio je ključeve novog kombi vozila Citroen predsjedniku DVD – a Pavučnjak Zdenku Botički. U prigodnoj riječi izrazio zadovoljstvo da je dobio tu čast predati ključeve . Vi vozilo niste dobili vi ste vozilo zaslužili. Mi ćemo u suradnji sa VZG Samobor pomoći nabaviti i nedostajuću opremu kao i ostalo potrebno za uređenje spremišta i Doma. Vel. Juro Župančić župnik Župe Klinča Sela u koju pripadaju i vjernici Pavučnjaka je blagoslovio i zaželio da vozilo koristi za dobrovoljne i humane zadaće a što manje u nesrećama.

Predsjednik Vatrogasne zajednice grada Samobora Jurica Domin je izrazio zadovoljstvo konačnog uručenja ključeva vozila i doniranje sredstava Grada Samobora, Vatrogasne zajednice grada Samobora, Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije, Mjesnog odbora Pavučnjak, mjesnih privrednika i zanatlija, mještana i članova da bi se konačno nakon niza godina nabavilo vozilo. Zapovjednik Vatrogasne zajednice grada Samobora Vladimir Domin kao operativac je čestitao na upornosti i aktivnostima da je to vozilo konačno došlo u Pavučnjak. Sada će se povećati obveze i aktivnosti . I ovaj događaj je uključio u rad mlade članove te mi već 14. ožujka 2011. godine započinjemo u ovom Domu osposobljavanje za vatrogasno zvanje vatrogasac.

Predsjednik DVD Pavučnjak Zdenko Botički je zahvalio svima koji su na bilo koji način pripomogli da se 60. obljetnica tako svečano zaključi donacijom vozila. Ono će sada biti pokretač našega rada te odlaska u posjete i na vatrogasna natjecanja kao i bržeg djelovanja na intervencijama. Nakon svečanog čina predaje ključeva održana je izvještajna skupština . U godini obilježbe 60. obljetnice djelovanja bulo je puno aktivnosti koje su obilježile godinu. Sa ponosom su iznesene aktivnosti i izraženo zadovoljstvom podrškom sa svih strana. Dio poslova oko uređenja okoliša nije riješeno ali se očekuje u narednom razdoblju. Ujedno će biti potrebno nabaviti nedostajuću vatrogasnu opremu.

Uručene su zahvalnice za pomoć kod nabave vozila a četvorica članova su primila spomenice za svoj rad. Svečanosti uručenja ključeva vozila i skupštini su kao gosti prisustvovali Željko Stanec, zamjenik gradonačelnika, Jurica Domin predsjednik, Vladimir Domin zapovjednik, Boris Bogolin tajnik VZG Samobor, zapovjednik JVP Samobor Mladen Žitković predstavnici DVD-a Samobor, Bregana, Rude, Galgovo, Drežnik Podokički, Petkov breg , Cerje samoborsko, Molvice, Klinča sela, Stupnik, Sveta Nedelja, Donji Desinec, Križevačka poljana, Pisarovina , predstavnici Mjesnog odbora, tvrtki , zanatlije , obrtnici i mještani.
samoborci.com

Post je objavljen 25.02.2011. u 12:00 sati.