Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/erotico

Marketing

Tetka Sara

Bilo je to u ljeto prije dvije godine, imao sam tek 15 godina. Bio sam mlad i pun snage, i sa vidljivim znakovima da se pretvaram u muškarca. Majka je otišla s ocem na službeni put, a ja sam zbog obaveza u klubu morao ostati kod kuće, pa je majka brigu o meni povjerila svojoj sestri, mojoj tetki koja je imala 29 godina. Bilo je strašno vruće pa sam se dobro oznojio, iako nisam ništa radio. Odlučio sam se malo ohladiti pod tušem, računajući da će tetka doći kasnije navečer da me obiđe.

Upravo sam prao i sapunao svoga mališana šetajući kožicu gore-dolje preko glavića, kada sam čuo da se zatvaraju ulazna vrata. Od ritmičkih pokreta gore-dolje počeo mi se dizati kurac i pokazivati se u punoj svjetlosti. Misleći da tetka baš neće ući u kupaonicu nastavio sam drkati želeći se opustiti malo.

Uto se otvore vrata kupaonice i uđe tetka. Pogled joj je odmah pao na moj kurac, gledala ga je dosta dugo vremena, a da nije uopće digla pogled, kad je najzad digla pogled:

- Ohoho, mali Zlatkić se pretvara u pravog muškarca - kaže tetka Sara.

- Pa što to radiš? - reci tetki.

- Ništa, crveneći u licu - počeo sam mucati.

- Pa zar nemaš neku curicu koja bi to radila umjesto tebe ili bi ti pomogla na drugi način? - nastavi ona.

- Nemam - rekoh.

- Samo mi nemoj reći da nikada nisi bio sa curom - reče tetka Sara.

- Pa, nisam. - odgovorih lagajući, jer bilo je nekih gotovo grčko rimskih pokušaja seksa, no ipak to nisam smatrao pravim seksom, onakvim kakvoga sam vidio u tada rijetkim pronićima.

Moram reći da je Sara bila jako lijepa žena, iako je rodila dva dečkića bila je još uvijek očuvana, i imala je jako lijepe velike sise, koje su me oduvijek privlačile, i na koje sam noćima drkao, zamišljajući kako ih gnječim. Polako se približavala kadi i dalje gledajući u pravcu mog kurca. Kada je došla do mene upitala je:

- Hoćeš li ga ti ja pomognem, da se ne mučiš sam?

S obzirom da ja nisam ništa odgovorio, uzela je lagano moj kurac u ruku i nastavila tamo gdje me je prekinula, lagano ga drkajući. Nisam znao kuda gledati i kako se ponašati. Tako skamenjen, jednostavno sam bio podatan materijal za Saru.

- Kako ga zoveš? - upita me.

- Nikako, jednostavno kurac! - opet sam zamucao.

- Ma nemoj mi molim te reći da taj svoj mladi lijepi veliki kurac nisi nikad dao nekoj curi, kojoj bi on stvorio veliki užitak, čak bi i ja voljela probati ovakav lijepi kurac - nastavi ona

- Stvarno nisam - rekoh.

- A je 'l bi volio? - pita me tetka.

- Pa naravno, svi već u školi o tome pričaju, samo ja nemam što pričati! - rekoh pomalo postiđeno.

Evo sad ću ti ja pomoći da i to probaš - reče tetka i nastavi ga drkati - samo sada ubrzanim ritmom.

Kako sam bio maksimalno uzbuđen nije mi trebalo puno da mi kurac eksplodira i izbaci spermu svuda naokolo, a najviše tetka Sari po haljini, crveneći zbog toga što sam tako brzo svršio, a da nisam stigao ništa napraviti sa tetkom.

Iako je bila malo ljuta, što sam joj sa spermom poprskao haljinu, tetka Sara se samo nasmiješila i rekla:

- Nije to ništa - tješila me - sada ćemo to popraviti.

Počela je skidati poprskanu haljinu. Odmah su se ukazale njezine lijepe velike sise sa ukrućenim bradavicama, jer nije imala grudnjak, i njene bijele seksi gaćice koje su više otkrivale nego skrivale, ispod kojih su se nazirale mekane crne guste dlačice. Nije skidala gaćice, nego se samo sagnula u visinu mog kurca koji je usprkos svršavanju još uvijek stajao i uzela ga u ruku.

- Sav ti je ljepljiv, moramo malo počistiti ovaj nered koji si napravio - reče ona.

Mislio sam kako će ga sada tušem i sapunom oprati, ali me iznenadila nagnula se naprijed i uzela ga u usta, prvo samo glavić, a zatim i dalje dok je nisu po nosu poškakljale moje dlačice. Uzela ga je cijelog u usta i ja sam bio sav u transu. Počeo sam se kretati naprijed, natrag, prvo polagano, a onda sve brže, kao da je jebem u pičku.

- Polako, polako, hoću i ja imati nešto od ovoga reče, kada ga je nakratko ispustila van iz usta.

Ali bilo je prekasno, ja sam opet svršavao, a sperma je počela špricati po njezinom licu, očima i kosi. Brzo ga je opet stavila u usta i pokupila sve do zadnje kapi sperme koja je izašla iz mog kurca. Nakon ovog drugog svršavanja kurac mi je počeo padati, a ja sam bio sve tužniji misleći da neću ni danas prvi puta pojebati ženu. Iako je i ona bila razočarana što sam opet tako brzo svršio, predložila je da istuširamo, pa ćemo onda vidjeti što će biti kada se malo odmorimo.

Počela je skidati jedino što je još ostalo na njoj, njezine seksi gaćice, kada ih je povukla dolje, u prvi je plan došla njena dlakava pičkica, na čijem je vrhu veoma crven virio njezin klitić. Vidjevši to kurac mi se odmah počeo dizati. Usprkos tome završili smo tuširanje i otišli u dnevnu sobu. Natočila mi je piće i sjela kraj mene. Pitala me da li mi se svidjelo dok mi je lizala kurac. Kada sam potvrdno odgovorio, rekla je da bi ona htjela probati, kako je to kada joj mladić liže pičku.

- Može! - rekoh sada već potpuno opušten, ali morat ćeš mi pomagati, jer ovo još nisam radio…

- Za početak samo klekni između mojih nogu, isplazi jezik i nježno me liži po cijeloj pičkici, a kada dođeš do klitorisa možeš ga nježno cuclati, kao lizaljku reče ona.

Isplazio sam jezik i počeo je nježno lizati gore-dolje po pički, a kad je trebalo nešto promijeniti lijepo mi je objasnila što trebam raditi, i ja sam je slušao. Pička joj se počela snažno vlažiti, tako da sam u pomoć pozvao svoje prste koje sam počeo zabadati u nju. Počela se izvijati i sve jače gurati pičku na moja usta, jezik i prste. Tada je predložila da dok ja nju ližem i jebem prstima, da ona meni liže kurac. Odmah smo promijenili položaj. Dobro smo se izlizali i uzbudili, kad Sara reče neka malo prekinem inače će sada ona svršiti, a želi da ovaj puta zajedno svršimo. Prestao sam je lizati i okrenuo sam se prema njoj, uzela je kurac u ruke, povukla me prema naprijed i stavila ga među svoje meke velike sise. Uh, koje je to tek blaženstvo bilo. Kratko mi je vrijeeme drkala sisama, a onda sam joj rekao da bi je konačno želio pojebati. Složila se s time i pitala me kako bi ja to želio uraditi. S obzirom na moje skromno iskustvo prepustio sam njoj da izabere položaj u kojem ćemo se pojebati.

- Probat ćemo sve položaje - rekla je i legla na leđa, raširila noge i podigla ih u zrak.

Uzela je u ruke moj kurac i nježno me povukla i stavila ga na ulaz u pičku. Lagano sam ušao u nju i počeo se kretati naprijed-natrag. Ona je stala miješati guzom, odižući je od kreveta i nabijajući se na moj kurac, stala je isprekidano govoriti :

- Uh što mi je lijepo ušao… što ti je velik... veći je nego u mog Bojana… daj mi ga… nabij ga u mene do kraja… jebi me tim velikim kurcem…

I tako, nastavila je ona pričati, a ja sam samo pumpao u nju i vadio ga. Iako mi to nije ni palo na pamet, rekla mi je valjda osjećajući da ću opet eksplodirati, da mogu svršiti u nju jer je zaštićena. Nastavio sam nabijati svoj kurac u nju, velikom brzinom, sve dok nije izletjelo iz mene. Svršavao sam i nisam je prestao jebati. Kada je osjetila da svršavam, ona je također počela ludovati, vrteći svojom guzom i dahćući sve jače i brže. Na kraju je počela vikati izgovarajući neke meni nerazumljive riječi. Kad je svršila, izvadila ga je iz pičke i stala lizati.

- Bio si jako dobar, rekla je, možemo ovo još koji puta ponoviti dok se ne vrate tvoji, samo o ovome ne smiješ nikome reći ni riječi.

- Naravno - složio sam se.

Post je objavljen 25.02.2011. u 09:50 sati.