Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/borut

Marketing

Vesna je slomila ruku

Vesna je jutros obavljala neke poslove u gradu. Kisilo je i jednom rukom je drzala kisobran. U drugoj je bio mobitel, a preko ramena torbica! ... a kisilo je! ... i bilo je klisko...!!!

Nakon sto je ustala nije mogla voziti, nego je cekala da dodjem. U bolnici je najprije trazila da joj donesem kavu iz automata (to ona ne bi propustila niti da su je doveli u besvijesnom stanju)



A onda su nas, nakon rentgenskog snimka poslali u sobu za gips. Tamo smo cekali, cekali, cekali ... Rekli su nam da se isplati cekati, jer da je Josi pravi umjetnik za postavljanje gipsa na slomljene ruke i noge, te da ni jedan lijecnik to ne zna napraviti kao on. I mi smo cekali ...



Kada se je Josi pojavio, poceo me je grliti i ja sam u njemu prepoznao staroga prijatelja koji je svojedobno imao pedesetak kilograma vise nego li danas!



Posao je odista obavio besprijekorno i usput pricao koja mu se je od kcerki vec udala, koliko vec unucadi ima i jos kojesta. Na kraju je predlozio da skoknemo do ortopeda na odjel. Nismo mogli odbiti, a kada smo usli u ordinaciju: Max!!! Stari prijatelj cije vjencanje su sigurno zaboravili i oni od upornijih posjetitelja ovog bloga (vidi link) Na PC je odmah potrazio snimak Vesnine ruke i dao nalog Josiju da mu pripremi nekakav materijal od kojega ce za desetak dana zamijeniti gips necim drugim.



Pa kad kazu da Vesnu ne prati sreca!




Post je objavljen 21.02.2011. u 14:08 sati.