Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/returnofalterego

Marketing

Izložba/Foto-koncertni party Anastazije Vržina, Avenue Bar, ZG 26.2



Novi zagrebački klub Avenue Bar predstavlja se javnosti (tek je počeo raditi) foto - koncertnim partyem - izložbom koncertnih fotografija iz edicije „FotoGerila“ fotografkinje i glazbene novinarke Anastazije Vržina (mene to jest, ako niste shvatili :D) u subotu 26.2. s početkom od 20.30 sati!

Ovom postavom klub Avenue Bar oprema svoj interijer i očekuje bogatu koncertnu sezonu i mnogo publike (živi bili pa vidjeli!)

Uz zabavan i zanimljiv program, sjajne (kad su moje of kors) fotografije gerilski uslikanih domaćih i stranih superzvijezda na live nastupima (Beyonce, U2, Iggy Pop, Lenny Kravitz, Nightwish, Muse, Saxon, Macy Gray i mnogim drugima), uz odličnu svirku dvaju zanimljivih i upečatljivih bendova, provokativnih rockera i profinjenih blueserica, te vođeno poznatom i popularnom TV voditeljicom – osigurana vam je zabavna subotnja večer. Za detalje proučavajte flyer :) ... a jok ne još, to ćemo objaviti next tjedan :p

Stoga, bilježite u svoje rokovnike subota 26.2. u 20.30 sati (ranije za one koje nisu rockerske noćne ptice) u Avenue Baru (NE IĆI u Shopping centar Avenue Mall u Novom Zagrebu, to nije to) na Slavonskoj 3 u Zagrebu (iza zgrade MUP-a na Heinzelovoj)!

Ulaz je slobodan, a šank željan društva. Jasno!

I mi također :)

Stay tuned for more info....



Post je objavljen 17.02.2011. u 02:05 sati.