Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

U PROŠLOJ GODINI IMALI 33 INTERVENCIJE

KOTORIBA

Članovi DVD-a Kotoriba u prošloj su godini intervenirali 33 puta. Šest požarnih intervencija bilo je na bivšoj deponiji smeća, pet puta se zapalilo nisko raslinje, a dva požara bila su na obiteljskim kućama. Sudjelovali su u gašenju dva požara u okviru tvrtki i to kada se zapalila suha šiba i trafostanica.

Image and video hosting by TinyPic

U svojoj evidenciji imaju i 15 uspješnih intervencija koje su bile tehničke naravi, rečeno je na 123. godišnjoj skupštini društva. DVD Kotoriba danas ima 90 aktivnih članova, sudjeluju u svim općinskim manifestacijama, a u sklopu Dana općine bili su organizatori 6. Vatrogasnih igara bez granica

– Hvala vam što se brinite za sigurnost Kotoripčana, poručio im je predsjednik Općinskog vijeća općine Kotoriba Željko Šebeštjan. Općina iz proračuna za njihov rad izdvaja 80 tisuća kuna. Tajnik VZMŽ Dragutin Trupković na skupu je vatrogascima uručio diplome.

Za 10 godina rada diplome su primili Bojan Vugrinčić i Goran Štefok, 20 godina u društvu je Nenad Vuk, za 30 godina rada nagrađen je Julije Jauk, dok su diplome za 40 godina dobili Stjepan Nađ i predsjednik društva Gabrijel Friščić. Kolegi novinaru Mladenu Grubiću uručena je diploma počasnog vatrogasnog časnika.
e-međimurje

Post je objavljen 16.02.2011. u 08:47 sati.