Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/designerfake

Marketing

Everything looks good on skinny.

Napokon sam našla vremena javiti se malo na blogu. Dobro sam, da vam odmah kažem. U Indeks sam naslagala dvije četvorke i peticu, na Valentinovo mi je zadnji ispit na ovom roku i molim sve sile da ga prođem. Jer ozbiljno, ne da mi se sociologiju vucarati okolo za sobom.

Što se kilaže tiče, nije loše ali definitivno može bolje. U ovih gotovo mjesec dana dosta sam oscilirala. U jednom trenutku sam čak imala 62 kg, što mi je nepojmljivo, ali ajde, i to sam preživjela. Trenutno sam na 58. Držala sam se Atkinsa 5 dana i skinula 3 kg. Jučer sam ga prekršila jer sam se za prvu peticu počastila 'konkretnim obrokom', pohanim mesom, povrćem i kolačem, a uz to sam još jela i Linoladu, bez kruha, naravno. No na vagi se, na sreću, ništa ne primjeti. Ipak, neće to ostati u meni predugo. Jutros sam kupila Purgal, napokon! Mislim da ovo planiram bar mjesec dana, ako ne i više. Ali jebiga, studentski budžet nije baš pretjerano rastezljiv, pogotovo ako dotični student tamani dvije kutije cigareta dnevno.

Složila sam si divan 'životni' plan. Odredila sam si neke ciljeve, koje moram ostvariti. Jednostavno moram.
Od sljedećeg semestra, odnosno mjeseca, ću se zaposliti na bar pola radnog vremena. Treba mi novac. Previše toga želim, a jasno mi je da mi moja samohrana majka ne može sve uvijek pružiti koliko god se trudila. Zatim, izbacit ću sva predavanja na koja ne moram ići jer su zaista gubljenje vremena. Redovito ću ići u teretanu, minimalno 4 puta tjedno. Nakon što još sljedeći tjedan odradim čistog Atkinsa, iz prehrane ću izbaciti sve zle ugljikohidrate. Dakle, dan će mi se sastojati od voća ili žitarica i Bioaktiva za doručak (uz obaveznu tursku kavu bez ikakvih dodataka), kuhanog povrća i mesa ili ribe za ručak i neke voćke kasno popodne. Večere, bar one kasnije, neće biti. Zadnji obrok će biti oko 17, 18 sati. Sve sokove iz menze ću zamijeniti sa vodom tako da ću još i uštedjeti umjesto da se debljam. Povremeno ću si dozvoliti krišku raženog kruha i to će biti to. Krajnji cilj je 44 kg. Do ljeta. 14 kg u 5 mjeseci? Itekako izvedivo!

Dandy loves you.

Post je objavljen 05.02.2011. u 15:25 sati.