Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

SRAMOTNI OBRAZ OD VLASTI JE NEZAPOSLENOST U HRVATSKOJ

UMJESTO PRAVA NA RAD IMAMO NA DJELU OBMANU KAO POLITIČKO RJEŠENJE !

Nezaposleni u Hrvatskoj su žrtve političkih nakaza. Evo argumenta zašto je velika nezaposlenost u Hrvatskoj? Andrija Hebrang HDZ-ov zastupnik u Saboru RH, utvrdio je : "U Hrvatskoj se bolje živi nego u Njemačkoj."

Između ostaloga Hebrang je i ovo kazao - da vladin plan oporavka daje dobre rezultate.

Isto tako - da Hrvatska je na dobrom putu, zaključila je Vlada RH, odnosno predsjednica Jadtranka Kosor. Te predstavila je podatke, po kojima je Hrvatska uspješnija od jedne Njemačke.

Iako nezaposlenost u Hrvatskoj dalje raste, HDZ-ovci na vlasti kažu - više nismo na nizbrdici nego - da smo na laganom usponu.

Več godinama slušamo političke nakaze i iste priče o sve boljem životu, odnosno zaključke - da Hrvatski narod dobro živi i da svakim danom nam je sve bolje. Ta HDZ-ova "smrdljiva" politička propaganda želi sve zaRaziti oko sebe...

Strašno je slušati sve te laži i obmane,.., obećanja i napuhavanja... Gadno je kraljevanje tog nakaznog duha kroz vjekove. Izašli smo iz 20. stoljeća i ušli u 21. stoljeće sa istim problemima, a nismo se odmakli od nezaposlenosti i bijede...

Isti likovi nam pokazuju lažne analize i statistike, tako oni sebi pripisuju sve svoje zasluge.

Kad je došao na vlast, tj. čelo Hrvatske, diktator Franjo Tuđman obećao je Hrvatima blagostanje i naprijedak,..., a u kriminalnoj pretvorbi i privatizaciji radničkih poduzeća, radnike su izbacili van na cestu. Tako su učinili da mnogi postanu nezaposleni..

BJELOVAR / CROATIA
Branko Stojković













Post je objavljen 05.02.2011. u 14:45 sati.