Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milemylo

Marketing

STUDENTICA I STUDENT SERVIS ( stand up )



Oduvijek sam želio pohađati faks – ne zato da bih bio frajer i bario jebeno zgodne djevojke – ma lažem! Baš zbog toga sam to želio! Ali na moju žalost samo sam jednom bio na faksu – pritislo me pa sam morao na WC!

Mislim FAKS! Od same riječi naježim se kao jež! Najbolje djevojke pohađaju faks – dokazano! Kad ih vidim u pripijenim majicama, uskim trapericama, kratkim haljinama – ej, od muke mi dođe da bacim dalekozor i skočim sa krova zgrade! Već je postalo opasno po život špijunirati ih!

Ali nisu samo djevojke razlog zašto je FAKS tako neodoljiv! Ne! Postoji jedna stvar koja je Sveti Gral studentskog života! Znate o čemu pričam jelda?! Ne nije seks! Mislim na IKSICU!

Svaki student koji ju ima zna koliko je sretan! S njom se osjeća kao da se nalazi u saboru – jede puno i dobro a košta ga gotovo ništa! I još je u društvu zgodnih djevojaka u pripijenim majicama, uskim trapericama koje ga ne jebu ni 5%...

Ali samo jedno me zbunjuje! Zašto se taj Sveti Gral zove IKSICA? Tko ju je tako nazvao? Kakve veze ima iks sa hranom? Nije da ćeš množiti jabuke i banane prilikom jela?!

Uostalom, iks predstavlja nepoznanicu, nešto što nije poznato! A na IKSICI se sve zna! Imaš sliku, ime i prezime, rok trajanja! Zašto onda IKSICA?!

Ja bih je radije nazvao STUDENTICA! Nije li to logičnije ime? Ipak ju koriste studenti!? A i bilo bi puno zabavnije pričati o njoj!

Znaš ja imam tu studenticu koju trošim svaki put kad me uhvati želja! Ona je uvijek spremna kad ju trebam, a kad zatreba posudim je i frendovima da se njome malo počaste!

Ali neka bude! Iksica još nekako ali čemu Student Servis?! Koji je to kurac?! Mislim, kad sam prvi put čuo za Student Servis pomislio sam da je to nekakva radionica u kojoj se studenti servisiraju!

Mislim tome servis i služi, zar ne? Automobile vozimo na servis kad se pokvare, televizore, veš mašine, mrtvace, frižidere, jel... Zašto onda ne bi i studenti imali svoj servis!?

Molim lijepo, po čemu bih ja trebao zaključiti da Student Servis zapravo služi da pronađe posao studentima?! Po čemu? Nije da to negdje piše?! I sigurno ne po imenu! Onda bi se i zavod za zapošljavanje trebao zvati Servis Za Građane!

A kad ste novopečeni student na faksu onda vam odmah svi dođu i govore: - Moraš se odmah prijaviti na Student Servis!
Ma nemoj! A zašto? Što meni fali? Dosad sam bio sasvim OK!

Ajde da su rekli da se moram testirati na drogu ili sidu ili neku drugu dječju bolest – ok! To bih shvatio! Ali da moram iči na servis – ne seri!


Post je objavljen 26.01.2011. u 23:42 sati.