Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ana1981

Marketing

Senilno zaboravljanje pod stare dane



Eto, konačno i ja postala senilna. Ili sam bila i prije ali sam zaboravila da sam bila..
Zaboravih popiti tablete za zaboravljanje tj. protiv zaboravljanja ili tak nekaj.. zaboravila sam kaj.
Nego, kaj sam htela reći..
Aha, da, zaboravila sam da sam objavila post za objavu u budućnosti. I eto, to je bil taj prošli post, famozni aj lav ju.
Vidim da sam vas zbunila, i sebe sam zbunila.
Prva reakcija mi je bila
JEBOTE MJESEC OPET ME NEKO HAKNUL FAK FAK FAK
Al nije.
Zajebo pevec kokoš i rekel reci pevec kokoš naj i ona rekla pevec kokoš naj, a trebala je reći samo pevec jer joj je pevec rekel nek ne veli kokoš.
Tak su nas naši stari zafrkavali dok sam ja bila mala i mlada, mlađa nego sad, a skoro isto mala kak i sad. No, dobro možda malo manja. Ma kužite me.

U Mani su si popravili stranicu, sad je 60% sniženje.
Jebate, ko da delam za njih, mogli bi mi još koju majicu poslati kolko ih reklamiram. Sad dok nahrupe svi u storove.

Malo vijesti iz škole.
Jedan mali si je razbil glavu u školi jer se "boril" s drugim malim (to su strašni fajtovi "Učiteljice Vinko Janka hiče v zid! Učiteljice Zrinko Dinka davi! Učiteljice Mirko Darka riče! ... ) i išel je na šivanje. Ništ strašno, živ je, ŽIV je još uvijek kak je i bil ak ne i življi, nego htela sam vam spomenuti jednoga drugoga (jednoga drugoga, kakvo je to izražavanje, majko moja) dečeca iz 1. razreda.
Naime,
on se ljuljal u razredu za vrijeme engleskog i ja mu velim kak si je taj jedan dečec razbil glavu (istina) jer se ljuljal (neistina) i kak su mu u bolnici obrijali cijelu glavu (neistina) i ko zna do kad bu ostal u bolnici (neistina) i tak svakaj sam još namlela čega sam se u prvi mah sjetila samo da se prestane ljuljati jer me svaki put preseče dok ih vidim kak su korak od krvave glave i potrte trtice.. kadli (kad li? da, mislim da je kad li) sljedeći sat u tom razredu jedan treći (mislim stvarno..) dečec veli meni pred svima

"Znaš, ja sam išel u bolnicu i posjetil sam onoga dečeca kaj si je razbil glavu."

Kak se malci u sekundi zmisle najsmešniju stvar? On je, ajde, bil u bolnici u posjeti tom malom kojeg uopće ne zna i koji uopće nije u bolnici.
Baš je dobar prijatelj.

A taj isti mali mi je jedan dan dok sam ušla u razred rekel, ispalil ko iz topa, top gun, zum, odma, bum:
KAK SI LEPA DANAAAAAAS!
(to je kajkavska ekavica)
Imala sam nekakvu roznu majicu na kružiće. Dječju valjda.
Dječica vole te neke šarene stvari.

Imala sam neki dan šoseka nekakvoga zgužvano-preštepanoga i mala iz 2.r veli "Tičr ima zgužvanoga šosa!" a druga mala me odma počela braniti "Ne! To tak mora biti! Kaj ti misliš da si tičr ne zna speglati?"
Ah, divna stvorenja ta djeca.


Post je objavljen 19.01.2011. u 21:11 sati.