Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/donajulia

Marketing

Sniženja se šire na sve strane....

... sad slobodno u šoping idemo....


U gradu je jako lijepo u ovo doba. Možda zato što je to vrijeme kad sam ga vidjela prvi put, pa mi se vraća onaj osjećaj, ili nešto drugo, ne bih znala. Drveća su ogoljena, nebo je više sivo nego plavo, nikad ne znaš kolika će biti temperatura (danas je oko 3, jučer je bilo 12), ali....

U ovo doba turista je najmanje, počela su sniženja, i nema previše histerije oko blagdanske kupovine. Doduše, što se tiče sniženja (koja počinju od 20% - 50%), tu je mala ludnica, ali samo tijekom vikenda. Ljudi su danima prije sniženja probali odjeću, da bi samo došli taj dan i stavili na kasu.

Prva tura sniženja je počela 12.1., i trajat će tjedan ili dva. Zatim počinje sniženje na sniženje. To je druga tura. Pa onda sniženje na sniženje na sniženje (70% -90%). Super zvuči, samo što je do tada rasprodano skoro sve što se imalo za prodati (bar u mom broju).

I tako se obilježava siječanj. Ukrasi se polako skidaju, i ima se osjećaj da je proslava Nove bila lani. sretan

Malo pomalo, ulazimo u drugu polovicu ovog mjeseca. U zraku ponegdje, u natruhama, miriše proljeće. Ili se bar plavi, negdje iznad zgrada. Daje nam mig da će zima, ma koliko trajala, ipak proći i da je godišnje doba koje slijedi puno puno ljepše.

I toplije.
Woohoo!
Ja sam izašla iz rezerve, baterije mi nisu na nuli, negdje su napunjene na dvije crtice. Još samo malo sunca i bit će full.

Nadam se i vama :)



Post je objavljen 17.01.2011. u 15:20 sati.