Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mi-rastemo

Marketing

Još malo božićnog ugođaja

Nekako mi je vrijeme standardno proletjelo, pa nisam stavila božićne slike.
Pa evo od svega po malo, božićni miks.
Kod Ivice na poslu, smo u utorak, 21.12. pripremili mali božićni domjenak. Bilo je prisutno njih 4 koji tamo rade s obiteljima. Pet dečkića, koji su baš uživali. Svatko je donio po nešto klope (većina domaće, kobase, kuleni, pršut, kiflice, kolači...čak i torta), pića tako i igračaka. Uz božićne pjesme, svjeće i razgovor vrijeme je doslovno proletjelo.


Klinci su se igrali, trčali, skakali, pravili avione....


Djeda Mraza smo dočekali kod mene na poslu, u srijedu, 22.12.2010. Od bar tridesetak dječice, pogodite tko je prvi sjedio Djedici u krilu, Ivor naravno :-)


Rado je odgovarao Djedu Mrazu na sva pitanja, pokazivao mu je i koliko ima godina.


A za to vrijeme Fran je sjedio u prvom redu, prevodio je Djedi ono što nije razumio Ivora, i smijao se šalama i vicevima koje je pričao DM.


Kada je došlo vrijeme za dijeljenje poklona, Ivor je sebi sam izvukao poklon iz vreće.


I jedna grupna


Poslije toga smo jurili i na drugi događaj u 18.00 sati, na gimnastiku gdje smo također očekivali Djeda Mraza. Ovaj puta od skoro 50-tak dječice Djedica je nosio samo jednog :-)


Franova grupa je drugi dan imala ovakvu predstavu, ja sam ga neuspješno pokušala nagovoriti da "odradi" s Ivorovom grupom, pošto je već i bio tamo. Ali to nije dolazilo u obzir, on je htio sutra biti sa svojim prijateljima.


Pošto je Ivica bio u Zagrebu taj dan povela sam i Ivora koji je dakle odradio reprizu dočeka Djeda Mraza na gimnastici i uopće nije bilo bitno što su sve starija djeca oko njega, višlja bar za jednu glavu, on je cijelo vrijeme trčao s njima, gurao se, padao... i uživao. Na kraju treninga je došao sa nekoliko novih šljiva na glavi i osmijehom od uha do uha.


Na Badnjak smo tradicionalno ručali kod bake, a popodne svi četvero smo kitili bor, koji je kao i uvijek bio visok do stropa.



Ove godine je oboren rekord, Fran je svoj poklon otvarao već u 4 ujutro eek (moram priznati da nije puno ranije ni bio pod borom wink)
Prvo fotkanje s poklonima je ipak čekalo jutro :-)


I za kraj još pokoja fotka naših uradaka u 12. mjesecu.






Post je objavljen 14.01.2011. u 14:56 sati.