Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/designerfake

Marketing

All I want for Christmas is New year's day.

Mislila sam pisati o kaosu koji osjećam, ali shvaćam da je to potpuno besmisleno. Ne bi mi uopće pomoglo. Upravo suprotno. Zakočilo bi me i unazadilo.

Ova 2 dana su prošla katastrofalno. Što da kažem? Blagdansko prežderavanje. Prepuna kuća ljudi. Uspjela sam rigati samo jednom i to nedovoljno. Imam 61 kilogram. Bila sam između 60 i 61 kad sam došla doma. Nakon dvodnevnog prežderavanja sam zaokružila iako mislim da možda čak imam i više. Sutra vaganje i mjerenje pa update.
Do Nove godine imam još 5 dana koje namjeravam provesti na tekućini. Samo voda i juhe. Napokon sam doma i ne mogu se izvlačiti na preskakanje vježbanja. Više nema vremena. 5 dana. Dovela sam se da pokušavam napraviti što više mogu za tako kratko vrijeme, a imala sam cijelu godinu. Imala sam i više od toga. Ovo će biti fijasko, i ne samo zbog toga što još uvijek nemam pojma gdje točno idem za Novu. Ja, sama po sebi, sam fijasko. No, na početku sam rekla da neću pisati o unutarnjem kaosu.

Dakle. Nova godina. Pritom ne mislim na 31.12.2010. već na kompletnu 2011. godinu. Toliko toga bi mi se trebalo dogoditi u tih 365 dana, toliko toga bi me trebalo promijeniti. Toliko toga bih sama trebala učiniti. Toliko toga bih sama trebala promijeniti, na sebi i oko sebe. Za 2010. sam rekla da će biti moja godina. Po svemu bi se dalo zaključiti da nije bila moja. Ostala sam na gotovo identičnoj kilaži. Psihički problemi su postojani, čak i postojaniji nego prije. U redu, neke ciljeve jesam ostvarila. Neke promjene se jesu dogodile, ali za mene nisu dovoljno značajne. Nisu dovoljno vidljive. Ljudi ih ne komentiraju dovoljno. Žalosno je koliko mi je zapravo stalo do tuđeg mišljenja i tuđih komentara.

Za 2011. neću reći da će biti moja godina, ali dat ću sve od sebe da ostvarim što više zacrtanih ciljeva. Malo manje riječi, malo više djela.



Dandy loves you.

Post je objavljen 26.12.2010. u 00:49 sati.