Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/opsa

Marketing

Sretni blagdani, mislimo na one daleko od obitelji

Današnji dan brojne obitelji diljem Hrvatske i svijeta provode zajedno, slaveći mir i ljubav te dijeleći te zajedničke trenutke u radosti.

Daleko od Hrvatske, u brojnim mirovnim misijama nalaze se pripadnici i pripadnice policije i Oružanih snaga RH, kao i hrvatski diplomati. Upravo oni, slaveći Božić daleko od svojih obitelji, djelima svjedoče ono što čini Božić, donoseći potrebitima mir i sigurnost.

Na ovaj veliki praznik, naše misli su uz njih. Želimo im siguran povratak kući i da ustraju u profesionalnom radu kojim se ponosi cijela Hrvatska.
Znamo da će mnogi od njih ove blagdane provesti u radnoj atmosferi ali i uljepšavajući ove dane manje sretnima, sa skromnim poklonima i brižnošću kojom iskazuju vrijednosti koje nose u sebi. Oni su stoga poklon Hrvatske čovječanstvu i čovječnosti.

S osobitim mislima smo s pripadnicima i pripadnicama Oružanih snaga RH u misiji ISAF. Oni će i ove kao i svake godine u sklopu te najveće mirovne misije NATO-a, ali i učešća Hrvatske, u krugu svoje privremene velike obitelji provesti blagdane. Oni svojim boravkom u Afganistanu daju trajni zalog miru u svijetu, poruci koja najviše označava Božić.

Stoga ovim putem iskazujemo divljenje onima koji su danas na svom radnom mjestu u plemenitoj misiji donošenja mira, želimo im sretan i blagoslovljen Božić i sretan povratak u domovinu.

Građanima poručujemo da se u ovim trenutcima sjete i posvete trenutak pripadnicima mirovnih misija diljem svijeta kako iz Hrvatske tako i iz drugih zemalja.

Post je objavljen 25.12.2010. u 12:16 sati.