Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/charmpam

Marketing

Marinin pir

Moja divna mladenka Marina postala je nečija žena.. Istina, ova je svadba bila još davno u ljeto, ali eto prilike da se prisjetim tog lijepog događaja kao moj prvi post na ovome blogu.

Photobucket

Kolače, kolačiće i slične kreativne stvari radim otkad sam mogla sama doprijeti do vrha štednjaka. Nikada nisam razmišljala da bih tako nešto mogla raditi i za novčane iznose, jer kolače sam poklanjala ili pekla za svoju obitelj. No veselje s kojim moji prijatelji primaju moje kolače voljela bih podijeliti i s drugima. Izmamiti smijeh radi neke lude ideje oblikovane u tijestu (o tome u jednom od sljedećih postova), radi šarenih boja, ukrasa i nečeg drugačijeg što još nisu sreli u maminoj klasičnoj kuhinji. "Kolači kakve vaše mame nikad nisu radile."

I dan danas moja mama zna zavrtit očima na ideju cupcakesa ili mojih keksiju u šarenim bojama.. Bijela pita, londonerice, gibanica.. to su za nju kolači.. I nije da ne volim praviti i te vrste kolača.. ali uvijek će mi zanimljiviji biti vizualno drugačiji kolači.. Baš kao što su i moji.. :)

Pa eto, za prvi post.. Marinini svatovski keksi.. Marina, šta misliš- da ih nazovem prema tebi? :D

Photobucket

P.S.- nemojte zamjeriti, nisam blogerica već godinama i sad se osjećam kao što su se sigurno osjećale i one starije generacije koje su nas nekad u čuđenju gledale kad smo svakodnevno blogali, slagali dizajne i imali html u malom prstu.. Sada učim sve ispočetka!

Post je objavljen 16.12.2010. u 17:58 sati.