Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/sve-za-vjencanje

Marketing

Nježni tonovi ljubičaste i lila boje

Boja koja je doživjela veliki povratak u posljednje dvije godine je ljubičasta, u svim svojim oblicima. Za nježnije duše savršena je ona u svijetlo lila pastelnoj verziji, a za sve ostale nijanse od lavanda ljubičaste do zagasito sivo ljubičaste.

lila ljubicasto vjencanje


Ljubičastu možemo nazvati i najboljom kompromisnom bojom između žena i muškaraca jer je sredinaizmeđu roze i plave. :) Savršeno se slaže uz klasično bijelu ili ivory, beige, boju leda, ali i uz druge smjelije boje, primjerice kombinacija ljubičasto žuto ili ljubičasto narančasto.


lila ljubicasto vjencanje


Naš prijedlog ovoga puta za ljubičastu boju je kolekcija Lily Beauty iz radionice Angelus arta.

Ova kolekcija ima naglasak na elegantnim linijama i detaljima u boji lavande, koja se može kombinirati sa biserno bijelom ili nekom drugom nježnom pastelnom bojom. Pozivnice čini posebnima perlasto bijela koverta sa neobičnim preklopom i dominantnom satenskom mašnom, složena poput pažljivo upakiranog poklona kojim pozivate vaše goste.
Oznake broja stolova, jelovnici i kartice sa imenima prate temu u stilu dekoracija iz unutrašnjosti pozivnice, a darovi za goste u obliku kutijica za konfete ili elegantno upakiranih vrećica lavande ostaviti će sve uzvanike bez daha. Kako biste svoje vjenčanje učinili još posebnijim predlažemo vam stilsku knjigu gostiju u koju će vaši uzvanici upisivati svoje dojmove, personalizirane naljepnice za vino te simpatične automobilske tablice za auto mladenaca na koje se ispisuje tekst po želji.
Ovu kolekciju nadupunjava elegantna neobična knjigica umjesto klasičnog jastučića za prstenje, raspored gostiju, reveri i narukvice za uzvanike i neki drugi detalji po Vašoj želji. Kolekcija „Beauty“ samo je jedan prikaz kako Vaše vjenčanje može biti usklađeno do najsitnijih detalja a izvediva je u skoro svim bojama.

lila ljubicasta pozivnicalila ljubicasta zahvalnicalila ljubicast konfet
lila ljubicasti poklon lavandalila ljubicasta kitica reverlila ljubicasto vjencanje
lila ljubicasti broj stolalila ljubicasta kutija za kolace
lila ljubicasta vjencanje jastucic lila ljubicasta knjiga gostijulila ljubicaste naljepnice za vino

Za jače i svečanije kombinacije upotrijebite tamniju ljubičastu ili boju patliđana. Te boje su mističnije i samim time elegantnije, te podižu detalje vjenčanja na jednu višu razinu:


Fotografije: angelus-art.net, weddingflowers.com, shoponline2011.com, weddingandcakes.com, weddingdecoratingideas.org, mayweddingflowers.com, budgetdreamwedding.com, weddingobsession.com, shoponline2011.com, weddingandcakes.com, classy-wedding-ideas.com

Post je objavljen 16.12.2010. u 15:04 sati.