Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cerovac

Marketing

Zašto je zabranjena ovotjedna Latinica?!

Zabrana emitiranja posljednje emisije Latinice, na temu "Zločin u privatizaciji nikad ne zastarijeva", umjesto koje je u ponedjeljak na programu HTV-a emitiran dokumentarni film Siniše Glavaševića, izazvala je novi val nezadovoljstva javnosti vodstvom HRT-a.

Potaknuti sve očitijim obračunima voditelja emisije Denisa Latina i vršiteljice dužnosti direktora programa HTV-a Hloverke Novak Srzić, prosvjednici su za danas ponovno najavili okupljanje pod motom "HDZ-ova bastilja mora pasti! Svi pred HRT!".

Kao i svaka cenzura, tako se i ova medijska, koja posljednjih mjeseci potresa javnu televiziju, lomi preko leđa javnosti. Stoga prosvjednici pozivaju sve one koji ne žele dozvoliti da ih se ušutkava i da im se uskraćuju informacije da dođu u podne pred popularnu "Kockicu".

U međuvremenu, pogledajte prilog, zbog kojeg je Latinica 'uklonjena' s programa, a njegov autor Josip Oreč dobio otkaz. Riječ je o malverzacijama, koje su se događale u Hrvatskoj carini u vrijeme Mladena Barišića, kojemu, očito, suradnja s Tvornicom duhana Rovinj i šverc cigareta - nisu strani. (PortalOko, Video: Dnevno.hr)







Prenašamo:portaloko.hr

Post je objavljen 01.12.2010. u 13:47 sati.