Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/inspirationboard

Marketing

ZAŠTO

Pisala sam post sat vremena. Bio je dug, smislen, imao je uvod, zaplet, vrhunac i pobjedonosni rasplet. Najavljivao je moj grandiozni povratak. Bila sam ponosna na samu sebe, na svoju analizu i sistematični prikaz situacije. Poslagala sam kockice u smislenu cjelinu, u sliku koja je bila poprilično dojmljiva. Sigurna sam da bi vam se svidio. Ali nažalost jedan nehotični klik i BAM. Sve je otišlo u tri *#&%""?!" materine. tragičan događaj bio je popraćen ( nakon rijeke psovki naravno) i uzdahom: "ali zašto sad, inače mi se to nikad ne događa..."
A onda sam shvatila ironiju svega. To mi se dešava već 7 mjeseci. Već 7 mjeseci konstantno analiziram, slažem, prikazujem, konstatiram, zaključujem i teoretiziram. I onda kada dođe taj trenutak, kada treba stisnuti "OBJAVI", kada treba govoriti djelima - nastupa BAM. U glavi ponovo hara kaos. Savšena slika propada, a kockice lete na sve strane. Vraćam se na početak - otvaram frižider.

I sada mi je došlo da iksam blog.hr, zatvorim laptop, opsujem još koju i odem spavati ali shvatila sam da ja više ne mogu voditi takav život. Nikada se nisam osjećala jadnije, ranjivije i ružnije. ZATO je vrijeme da uzmem sve svoje emocije u vlastite ruke, hladno ih odbacim i pustim da blijede negdje daleko daleko iza mene. Vrijeme je da se usredotočim isključivo na djela. Postavljam nova pravila, ništa više ne prepuštam slučaju. Previše je riskantno.

Image and video hosting by TinyPic

Gorim od potrebe da vratim svoju milu, dragu prazninu,
Maksimalna želja za minumumom.
Psihičkim.
Fizičkim.

___________________________

N°1 AU REVOIR, CHOCOLAT

N°2 < 550 kcal


Post je objavljen 28.11.2010. u 22:32 sati.