Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lilasti

Marketing

Moj biro za izgubljeno-nedjeno

Zivimo u okruzenju zakona...zakona roditelja,zakona drustva,zakona vjere..samo manjina zivi po zakonima "majke" Prirode.Tako san i ja dugo obitavala u okviru...skoro san postala "slika".Slika bez iskonskog izraza,a svi rodjenjem dobijemo jedinstveni,iskonski izraz.Onda ga kao po naredbi svi ali bas svi izgubimo...sta se s njim dogodilo?Di je nesta moj "izraz"?Di su otisli moji snovi? Dok smo prosli sve te "zakone"..svi moji pravi "izrazi"...jedan po jedan su nestali..Ta spozaja mi je bila..ma tuzno.. osjecam da mi jako nedostaju..i odoh na put,odoh traziti moj "izraz"!!
Shvatila sam da je cisto gubljenje vrimena traziti"krivca"za izgubljeno i tako sam osnovala jednu vrstu"biroa za izgubljeni Izraz".Posto to funktionira na vrlo jednostavnoj funkciji ogledala,za sve oko mene se nije bilo jednostavno suociti sa iskrenoscu ogledala te vise nisu tu,a i ja ne "ogledajem"bas sve...
Na tom putu je u pocetku bilo naporno..di god se okrenes nekako vise ne spadas nigdi, a dusa se puni,vise nije prazna..dovoljno je pogled na ljepotu jesenjeg dana da se radujes jer si tu...jer si dio te ljepote.
Jedna starija zena,majka desetoro djece,zivi u predivnim Tirolskim Alpama mi je rekla nesto sto nikad necu zaboraviti"Moja djeca su mi najveci ucitelji,svih volis bezuvjetno..svi su tako razliciti da je najveci dar ucenje da budes uz njih,onakve kakvi oni jesu-ne kakvi bi "trebali biti" jer mijenjanjem kvaris bozje djelo.."
Na tom putu su prijatelji ,oni pravi ,jednostavno i prepoznatljivo uvijek tu..uz djecu, najlipsa "ogledala"!!!
Ima svega, jer je sve tu..ali moja zelja je ogledavati moj mali kutak u ovom velikom svijetu i sama biram moje teme jer me to vraca mom "izrazu" a svi su ogledala onoga sto jesu...radujem se povratku u ljepotu prirode,onkve kakva ona je...jedinstvena!
Ala koja tema,ali to je bilo prije obida i na taste...sad bi ja rado zalipila koju sliku ali se moran jos konzultirat sa proficima,jer meni nikako da zalipi ali kao utjeha,uzivajte u ovoj divnoj zahvali majci zemlji...i nadam se da cete sudjelovati u onome sto vam je lipo,sta van cini dobro,sta vas more "ozdravit"...budite tacno onde di se morete pogledat u ogledalo i rec kako van je lipo...:-)))...






Post je objavljen 13.11.2010. u 15:27 sati.