Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sjenovitastranamoguma

Marketing

Iza ponoći

I tako....Ermm.... fino Propao još jedan pokušaj da sredim ritam spavanja.
Uglavnom ne mogu zaspat do 4, i onda se stignem naspavati...nikak. I onda zeznem stvar što oko 6-7 opet opalim na sat-dva, ili 3, i onda...e. Onda ovo. Zadnji obrok mi padne oko ponoći, a smirim se tek negdje pred jutro. Ne mogu zaspat prije, da me ubiješ, eventualno oko 3, ali prije ne. Prije spavanja volim promatrati pustu ulicu. Osluškujem zrak, čekam da mi poremećeni um donese koju svježu ideju.

U jednom sam postu bila napisala kako pijem zeleni čaj. To je onaj iz vrećice, i ruku na srce, nikad nisam baš uživala u njemu. Tek bi me tješio osjećaj da činim nešto zdravo za sebe. I tako sam nedavno čula za Kuću zelenog čaja, i odlučila probat, teško mi se bilo odlučit jer imaju super ponudu.. Dućan cijeli mirišeeee... Etoga, i sad upravo potrošila prvu vrećicu, Rose of the orient, čaj mi se toliko sviđa da čak i ne stavlam med, nije ni potreban, jer aroma mu je takva...da cijela prostorija miriše po ružama u kojoj ga pijem... Super mi je čaj, nešto okusom sasvim drukčije od onih kaj ima za kupit u vrećicama.. Gušt mi ga je pit, gušt mi ga je kuhat, prelijevat i pritom udisat onu predivnu paru. U čajnoj mješavini ima jedno 3 vrste zelenog čaja, i sve iz Azije, i takav naziv imaju, čang še wek, šan ši wo, cheng ho. Šalim se haha. Ajd baš ću pogledat...evo piše- zeleni čaj sencha, pai mu tan, kineski wu lu, jasmin, latice ruže, cvjetovi različka i nevena, i gunpowder....e to mi nije baš sasvim jasno, što će gunpowder u čaju, o čemu je riječ..??--lud, Kaj, štiti od vlage?lud Kako god, čaj je izvrstan, navukla sam se na njega, i stvarno ga pijem s guštom, još kad bućnem svoj omiljeni Grancereale keks, onda je to..zen.. finoMalo je čaj skuplji, ali vjerujte potrebno ga je vrlo malo jer je jako koncentriran! Definitivno ga se isplati kupiti, ako redovito pijete čajeve (osim ako funkcionirate na placebo, onda se isplati kupovat onog u vrećicama).
Bjutifl. Baš gledam ove smješkove sa strane, kakvih ima...da se ukenjaš od smijeha. zubo Ma krasni su, sve ih moram probat, barem jednom.



Post je objavljen 08.11.2010. u 01:07 sati.