Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nklege

Marketing

TROGIR vs LEGE 1 : 4 (0:1)


Organizacija, put, fešta iznenađenja za Lege u organizaciji Ive Oreča & Jokea, sa svim gurmanskim blagodatima mora u Joletovoj izvedbi, Coce je postao LEGA. Jutro u Splitu za popravak Zvonetovih slomljenih naočala, dok je drugi dio LEGA feštao u Okrugu Gornjem u kafiću kod Rake, pa je naletio naš Osječki friend zvan Caligula od milja, pa je opet pao roštilj kod Joketa... jegiba, nije nama lako.
Početak utakmice bio je zakazan u 16.00 sati na gradskom stadionu, hmmm igralištu bez trave u Trogiru. Problem je bio u ozljedama. Doputovalo nas je samo 15 sa dr. Vjekom koji se na kraju skinuo u dres i bio prinuđen igrati da nas uopće bude 11. No tu nije kraj naših muka. U prvih 11 bili su Mario, Vinko i Jadro koji nisu igrali tri tjedan zbog ozljeda ali probali su.
Vidješi da je vrag odnio šalu zamolili smo Ivine prijatelje iz Trogira da nam dvojica, trojica popune brojno stanje kako bi se utakmica uopće mogla održati. Rimac, Japa i Saša. Za ovu prigodu specijalno su otišli u Split kupiti kopačke :) Toliko o tome koliki su profesionalci. Ali su LEGE. Zamolili smo čak i Cocu da dođe igrati za nas ali "bija je zauzet, mora je pivat na piru". No i ova trojica bili su odlični. Vrijedni i borbeni. Hvala im.
Nevista je bio vrlo dobar na golu. Ništa nije skrivio a jednom je reagirao kao mačka i spasio gol u 100% šansi domaćih, Zvone i Lazo su na boku odigrali standardno dobro. Jadro i Vjeko na stoperskim pozicijama bili su u, zajedno gledano, odlični, Jadro fantastičan a Vjeko dobar.Kljun je igrao stopera ajmo reći korektno jer teško je odigrati zadnjoj liniji prvi puta zajedno. Vinko, Periša i Mario odlično su odradili posao. Marijeva loža nažalost nije izdržala do kraja tekme. U napadu pak Ivo i Iža borili su se kao lavovi sa brojčano nadmoćnijim domaćinima. I bili su više nego uspješni.
Hrco, Zlaja, Kova i Ilija zdušno su nas bodrili cijelu tekmu i njihov doprinos je golem. Poslije toga otišli smo sa domaćinima na zajedničku večeru koja je bila odlična. Gurmanski gledano. No ni približno našim feštama. Ali bitna je želja i pokazana volja. Ovi susreti se nastavljaju na proljeće 2011.





TROGIR: Trogir vs LEGE


Post je objavljen 24.10.2010. u 19:33 sati.