Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/kudtomislavda

Marketing

Vijesti iz Etnolanda :)

Nakon dulje stanke (evo, pravdamo se zaposlenošću a ne lijenošću ) ponovno malo vijesti iz Etnolanda.
Vaši su kudovići odradili sve spomenuto u prošlom članku. Dobro, ne baš sve, nismo otišli u Kaštele, ali nema veze-dobra je nama i Sava.

Brodsko kolo je prošlo u najboljem redu a isto se može reći i za snimanje nakon same smotre, koje je doduše bilo nešto napornijeg karaktera. Naime, KUD «Tomislav» je uz KUD «Kolo» iz Donje Bebrine, KUD «Ravnica» iz Starih Perkovaca i KUD «Podvinje» iz Podvinja sudjelovao na zajedničkom snimanju dokumentarne emisije o desetercu koja će se moći pogledati na jednom od programa HRT-a između Božića i Nove godine.

Nakon toga su kudovići otputovali u Vezišće, općina Križ, na «Lipanjske susrete» te odlično odradili nastup i još se bolje zabavili. Nije ih omela ni kiša koja je nemilosrdno padala ali je stala na vrijeme da se vaši kudovići zabave uz svirku lokalnog rock-banda. Ubrzo, točnije 24. srpnja uslijedilo je gostovanje na humanitarnom koncertu «Nabaci peticu Mihaelu» u Strizivojni.

I dalje nastavljamo s radom pa u subotu 23. listopada putujemo u Osijek gdje udruga Regionalni Etno centar Osijek organizira s početkom u 19 sati glazbeno-folklornu manifestaciju «Kolo u Osiku».
Sudjeluju: KUD «Brođanci», KUD «Tomislav» Donji Andrijevci, ŽPS «Inoče» KUD-a «J. Šošić» Tenje, MPS «Šokci» udruge Šokačka grana Osijek, TS Baće Šiškovci, TS Pleter Osijek, a bit će prikazana i modna etno revija.
Toliko za sada. Nastavljamo s radom i ozbiljnim pripremama za Smotru svirača na tamburi samici koja će se održati prvi vikend u prosincu te računamo na vašu potporu.mah

KUD "Tomislav" D.Andrijevci - facebook :)

Post je objavljen 22.10.2010. u 23:41 sati.