Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kk-posusje

Marketing

Počinje nova sezona Lige Herceg-Bosne.......

U Nedjelju 24.10 počinju nova natjecanja u košarkaškoj Ligi Herceg-Bosne za seniore. S obzirom da na našemu blogu nismo skoro cijelo ljeto ništa pisali a mnogo je se toga dešavalo ,pokušat ćemo to nakodnadit u narednim danima. Liga Herceg Bosne ove godine izgleda imat će 11 klubova po zadnjim saznanjima jer su se Grude ipak odlučile sudjelovati u Ligi , kako su prije par dana mediji pisali da su odustali od natjecanja kao i KK Ljubuški.
Ove sezone isto tako neće biti ekipe Odžaka , jer su se odlučili ,zbog razloga nama nepoznatih igrati Ligu A2 sjever, ali zato je Mostarska Lokomotiva primljena u savez H-B i tako će sudjelovati u natjecanju.

U našemu klubu su se u proteklih par mijeseci dešavala mnoga događanja o kojima nismo ništa pisali. Prošli mijesec održala je se izborna skupština gdje je izabran novi stari upravni odbor a isto tako prije par dana upravni odbor je izabrao novoga prijesednika kluba , tako da se nadamo da će situacija u klubu napokon krenuti na bolje.

Momčad Posušja se nije puno promijenila od lani , jer trener Jurišić i ove sezone računa na svoje mlade snage (Begić,Leko), uz pomoć iskusnijh kolega (Mustapić , Rezo) koji su i u prijašnjim sezonama odlično surađivali i ostvarivali odlične rezultate. Ali isto tako u pripremnim utakmicama je se primjetio nedostatak lanjskih ponajboljih igrača u timu Posušja mladog Ramljaka (Zadar) i lanjskog kapetana Čuture koji je potpisao za momčad Brotnja iz Čitluka.

O ostalim vijestima o našemu klubu ćemo vas uskoro obavijestiti na našemu blogu...


Post je objavljen 21.10.2010. u 22:44 sati.