Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Hrvatska reprezentacija stigla u Beograd



U Beogradu se od 20. do 26. rujna 2010. godine održava Svjetsko kickboxing prvenstvo za kadete i juniore, u svim disciplinama kickboxinga. Prijavljeno je više od 1500 natjecatelja iz 52 države - nacionalnih kickboxing federacija članica WAKO Svjetske kickboxing asocijacije.

Kao i obično, vrlo brojna je u hrvatska reprezentacija - 94 natjecatelja koji će nastupati u 105 startova, a nastupati će u semi, light i full contactu, low kicku i K1, a boriti će se mlađi i stariji kadeti i juniori.

Današnji dan hrvatska je reprezentacija stigla u Beograd, obavila redistraciju natjecatelja te kontrolna vaganja i liječničke preglede. Tu nije bilo nikakvih problema. Sportaši su se smjestili u renoviranom hotelu "Srbija" na Voždovcu, a popodne će provesti u odmoru i laganom treningu.

Što se službenog dijela tiče, Romeo Deša, kao dužnosnik WAKO Svjetske federacije bio je na prijemu kod ministrice sporta Republike Srbije, gdje je osim kurtoaznih pozdrava i zahvala bilo riječi o borbi protiv dopinga, a dotaknuta je i tema ukidanja Hrvatske antidoping agencije. Gospođa ministrica bila je prije nekoliko dana u Hrvatskoj, razgovarala s kolegama i dobila informaciju da ukidanje agencija ne znači i prekid borbe protiv dopinga, a kako će se to organizacijski izvesti u Hrvatskoj, stvar je same Vlade.

Sutra je u 15 sati svečano otvaranje u sportskom centru u Novom Beogradu, gdje će se sljedećih dana održavati svjetsko prvenstvo, a odmah nakon toga započinju kvalifikacijske borbe. Prema rasporedu, kvalifikacijske borbe biti će i u srijedu i četvrtak, dok će polufinalne i finalne borbe biti u petak i subotu. Povratak reprezentacije u Hrvatsku očekuje se u nedjelju.

Nadamo se ponovno s velikim uspjehom






































Eto, baš lijepo.




Post je objavljen 20.09.2010. u 23:59 sati.