Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krule

Marketing

DOLAZI NAJGORE PROLJEĆE U ZADNJIH 100 GODINA

Katastrofične li nacije mila majko. Ja neznam al eto zadnjih dana svi oko mene bruje kako su pročitali da dolazi NAJHLADNIJA ZIMA U ZADNJIH 100 GODINA. Tako su prošlo ljeto govorili da dolazi NAJTOPLIJE LJETO U ZADNJIH 100 GODINA...ustvari...već 10 godina svako proljeće govore da dolazi najtoplije ljeto u zadnjih 100 godina. Uvijek je orijentir tih 100 godina da ih jebem svih 100. Svaki put neko strašenje. Kako neće niko da me ustraši da dolazi najgore PROLJEĆE U ZADNJIH 100 GODINA!?...baš si mislim...kakvo bi to najgore proljeće bilo u zadnjih 100 godina!? - što je jaglac prije 60 godina bio mali pa će iduće godine biti veličine ekspres lonca??? Visibabe su prije 70 godina visile drugačije neg što će visiti to iduće naaaajgore proljeće u zadnjih 100 jebenih godina????...Lastavice će iduće godine letiti unatraške i lovit mušice na šupak umjesto na kljun??? Šljive će cvjetati tako da ćeš u jutro vidjeti cvijet na grani a već navečer će na mjestu cvijeta visiti po litra domaće rakije a pčele će sjediti u krošnji mrtve pijane i pjevati ličke pjesme tipa:
(jedna pčela) LETJELA BI AL MI KRILA TEEŠKAA
(sve pčele) JOJ LETJELA BI AL MI KRILA TEŠKAAA
A onda kad se pijane vrate u pčelinjak...kreće razbijanje i šutiranje saća meda...silovanja po pčelinjaku...palež...krađe...i onda na kraju imamo tkz pčele prognanike koje zuje po najgorem proljetnom danu u zadnjih 100 godina???? Krava koja se oteli u to najgore proljeće u zadnjih 100 godina neće otelit tele....nego odma drugu kravu koja će tek onda isti dan navečer oteliti tele...znači prva se okravljuje a tek ova druga se oteli. Ptice neće cvrkutati...one će turbofolklorirati sa dalekovodnih žica...pa ćete tako vidjeti oveću skupinu vrabaca kako sjedi na dalekovodnoj žici i pjeva:
OTIŠLAAA SIIII...JEDNOOOOG DAAANAAAA...I ODNELAAAA...NAŠE SNOVEEEE...SAD SE VRAĆAAAŠ UPLAKANAAAA...DALI TE TO PROŠLOST ZOVEEEEEEE???? Proljetna sjetva pšenice će zapravo biti legalne trke nabrijanih traktora koji će njivama juriti i do 280 km na sat vukuć plugove i bacajuć brazdu 18 metara u stranu zasuvši pri tom oduševljenu publiku koja će boriti svoje favorite???? Zaljubljeni parovi će parkovima šetati u organiziranim skupinama pod pokoviteljstvom hrvatske turističke zajednice po čijem nalogu će se svi grupno držati za ruke i istovremeno ponavljati MI VOLIMO HRVATSKU...MI VOLIMO HRVATSKU???? Moj Meho, na baušteli, će vjerovatno promjeniti ime u Ivan a onda će promjeniti spol pa onda još jednom ime u Ivana??? Jel tako izgleda to najgore proljeće u zadnjih 100 godina????????? NE RAZUMIJEM.
Da "najtoplije ljeto"? - pa el ljeto? - JE...a što bi trebalo biti cijelo ljeto ugodnih 26 pa da kažemo da je ljeto bilo normalno. Od kad jebeno znam za sebe svako ljeto je vruće ka što je svaka zima hladna. 80-tih godina sam svake jebene zime išao u školu na MINUS 23....27 čak...i sad čujem - STIŽE NAJHLADNIJA ZIMA!?!?!? Već 10 jebenih godina nema zime kakve je bila prije i sad kad dolazi - PROBLEM! Sjetim se te zime kad sam čekao prijatelja da izađe van iz kuće jer smo 8 godina svaki dan on i ja prašinjali u školu...i čekam ga i očitavam na termometru MINUS 24...on izlazi van a mi pravac škola. Tada se škole nisu odgađale kao danas što se odgađaju zbog "NEVJEROVATNE HLADNOĆE OD MINUS 4"...nego je kotlovnica radila cijelu noć i cijelu noć grijala školu nebi li nama bilo u školi toplo....i bilo je toplo - a danas? - danas kotlovničar ide kući u 1 popodne jer koju će pičku maternu on radit do 3 jer je ionako sam sebi šef a uostalom ionako se kao kotlovničar zaposlio preko veze i o kotlovnicama i grijanju zna kao i engleska kraljica o rakiji prepečenici. Direktora škole ionako nikad nema u školi jer je u Norveškoj na tečaju na temu "STABILIZACIJA TLA I TEMELJENJE PODRUMLJENIH ZGRADA U LIBANONSKOJ REGIJI", a spomenuti tečaj je inače vrlo važan za stručno usavršavanje spomenutog direktora koji će znanje o temeljenju podrumljenih zgrada u libanonu prenjeti svim učiteljima u školi...naravno tek za 2 mjeseca kad se vrati jer još mora svratiti u Alžir na još jedan seminar pod nazivom "UTJECAJ BUDIZMA U ISTOČNOJ HERCEGOVINI TIJEKOM 17 STOLJEĆA". Onda dođe ponedjeljak i kažu - SMRZLE CIJEVI...NEMA ŠKOLE JER NEMA GRIJANJA...Gdje je kotlovničar? - Eno ga igra pikado u birtiji jer jedino to radi zadnjih 10 godina (na "301" je vani iz 5 bacanja) a gdje je direktor? - Eno ga u Alžiru jaše devu zaglavljen među devine 2 grbe i u ruci drži kartu Egipta i čudi se jer mu nije jasno - karta ne odgovara mjestu u kom se nalazi....al on je direktor smrznute škole...snaći će se on u Alžiru sa kartom Egipta u ruci...koji je usput budi rečeno NAJTOPLIJA ZEMLJA U ZADNJIH 100 GODINA.

Dakle još jednom za sve one kojima nisu jasne neke stvari oko godišnjih doba evo im grafički prikaz osjećaja ugode za godišnja doba ljeto - zima:
Image and video hosting by TinyPic






Post je objavljen 16.10.2010. u 09:28 sati.