Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/psawyerdimension

Marketing

just like the sun above



click before reading

morala sam expresno reagirati na Bonniein komentar. prije nego netko izgubi nadu u dvadesete.

čini se da neki ljudi nikada ne nauče malo kontrolirati osjećaje i lakše se nositi s nekim situacijama.


netočno.
kažu da te nikad neće zapasti one otežavajuće okolnosti u životu koje su van kategorije onoga što možeš podnijeti. everyone has a cross to bear. nikad nije teret toliko težak da pod njim padneš i razbiješ se. naravno, to shvatiš tek nakon što istrčiš pošteni maraton s 10 tona problema na leđima. da, srce se počesto lomi. a kad je, bokče, jako lomljivo. no, mozak posjeduje superljepilo za slomljeno srce. samo kad bi se sjetili upotrijebiti ga. mozak, ne ljepilo.

vratio se. svjesna da je jednako dalek i da nikad neće biti blizak kao što je bio prije. ipak je tu. a to je ono što sam željela. da bude tu negdje.

znate, postoji jedna jako zeznuta stvar na svijetu. neću reći ljubav, jer se bojim te riječi, ali reći ću privlačnost. one neke dobre vibracije. ista valna duljina. ono, kad se kužite. zeznuto je (pro)kužiti svijet. i ljude. treba naučiti kužiti ljude. nema tu nikakve kontrole osjećaja i lakšeg podnošenja teških situacija. kad shvatiš da je nešto tako i nikako drugačije, da tako sada mora biti, jer da je drugačije, ne bi valjalo, kad shvatiš da ništa nije gotovo dok nije gotovo i kad shvatiš da je svako sutra jedan novi start...tada imaš 24. cca. it's all uphill from there.

tu je negdje i to je dobro. potrebno je znati voljeti na različite načine. zato da ne izgubimo ljude oko sebe zbog vlastitih glupih okvira.

tu je negdje i to je dobro. neka je 100x dalek, još uvijek se na nekim valnim duljinama jedino mi možemo sastati. onaj tren kad znaš da zna i kad vidiš da on zna da ti znaš da on zna...kužimo se, ne?



Post je objavljen 10.10.2010. u 00:51 sati.