Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/zgdnevnik

Marketing

Manekenke

Tolko sam se sad uzrujal da sam zaboravil kaj sam sve htel napisat al idem probat stavit misli na papit. Ekran. Tipkovnicu. Uglavnom, tu sretan

Gledamo tv i zakonita šalta programe. Prvi, drugi, erteel. Tu stane. Prilog glede mode. Bla bla bla ova ona dizajnerska linija. I onda ono kaj me zgrozilo. Malo o emisiji u kojoj se traže nove vrhunske manekanke.

digresija - jesam konzervast al ak je neko gay to je njegov izbor i ja ga poštujem jer kaj ko radi u krevetu druge se ne tiče

Gospođa članica žirija, inače supruga tv voditelja i poznata modna faca, prije par godina u jeku (lažne) borbe protiv anoreksičnih manekenki bila je protiv vješalica i nezdravosti mada je smatrala da punije cure nemaju kaj tražit u tom poslu. Pohvalan pomak. Lažni.
Gleda ona curu koja je po mojoj procjeni idealnog indeksa tjelesne mase i počne o tome da se neće ponavljat al da je cura predebela. Pa onda neki dizajnerski pede*čina (definitivno bez uvrede, ne vrijeđam gay-eve nego pedofilske dizajnere koji žele od žena napravit vješalice i dati im izgled maloljetnih dječačića) reče da su sve kandidatkinje predebele.
Naravno da su im predebela kad taj lobi na svijetskoj i lokalnoj razini neda ženama da budu žene. Njima se žene gade pa taj osjećaj uvaljuju svima. Svi je**ni modni časopisi veličaju pedofiliju i anoreksiju i svi se prave blesavi. O ne ne ne, kažu oni. Nije to istina, to oni samo žele da obleka izgleda dobro. Jer to bolje izgleda "u broju 36 nedo 42". Da se gleda odjeća a ne obline. A ko kak je reko jedan od tin likova: "fala na tetama sa brojem 42, bez njih bi bili gladni.. Poučak - debele kuharice valjaju za trbuh. Za sve ostalo tu je neprocjenjiva anoreksija...Post je objavljen 08.10.2010. u 11:48 sati.