Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dnevnik-sasave-mamice

Marketing

Darak

Jutricaaaaaa!!!!
Od jutros sam u 16. brzini...Ubila me noć, ni dupla kava mi nije pomogla. Vruće, trnu mi ruke, bla-bla...mala me u 6 obavještava da ide pišare, vraća se, grlimo se, šutimo, nadam se da će zaspati. U pola 7 vrijeme je za ustajanje, kuhanje kave, čajova (kako to kaže MŠ), spravljanje marende za MM koji se jeeeeedvaaaa u 7,15 izlegao iz gnijezda. Vožnja do škole pa brzinski u butigu. Mala je ostala doma, zovem je na fiksni, sve o.k. Mala me jučer motala "kada ćemo kod bake?" Hmmmm...mislim se...teško mi je voziti sutra kroz Bosnu ponosnu, pa u subotu "odmor" u rodnom gradu, a u nedjelju nazad. Ići ćemo na zimu, kada bude snijega,bla-blaćem..."A koje je sada godišnje doba kod bake?" Obećala sam u subotu kino ako bude kakav filmić za djecu, pa đir Stradunom...
Sinoć, spremanje za hrkenzi. Mala se već ugnijezdila i čeka da brat dođe kako bi se obavili predspavački rituali. "Maaamaaaaa!!!! Imam nešto za tebe!" Prilazi mi s osmjehom od uha do uha skrivajući nešto iza leđa. Žvake!!! Dvije u pakiranju. Dao mu prijatelj a on sačuvao za mene. Maza mala.
Danas furamo po nalaze pa kod dr. Mislim da je sve o.k. a to znači...Uh kako ne volim ponedjeljak. Omiljeni dan u tjednu? Četvrtak.
Pozdrav od smantane i zato još šašavije!!!

P.S. Miša mu malog šta bi s onom Šeherezadom? Nisam ulovila početak serije a i ne paše mi termin jer ne mogu se namontirati pred tv u 20 h jer su tada pripreme za hrkenzi. Ali polovila sam tko, što, kako,itd.

Post je objavljen 07.10.2010. u 08:24 sati.