Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drinica

Marketing

Stepinčeva Krunica - i gajnički župnik na Facebooku : )

Evo, kao i mnogo toga do sada sa Stepinčevom Krunicom - još neke stvari se čudesno poklapaju i preklapaju...Krećemo ove subote u 8h, iz Sv. Nedelje (busevi Samoborček kreću u 7h, s Črnomerca, Ljubljanice i Aut. kolodvora (peron 610) - pa gdje je kome zgodnije - svi voze u Sv. Nedelju!!!) - 1. etapa i Radosna otajstva završavaju u župi sv. Josipa Radnika, kod župnika v. Ljube Vukovića...Kad, eto gle, o njegovu Facebooku baš piše u novom Jutarnjem:

Facebook Župnik v. Ljubo Vuković - naš subotnji domaćin

A i na njegovim super web stranicama pripremaju nam lijepu dobrodošlicu : ))))

Župa sv. Josipa Radnika - Gajnice

"STEPINČEVA ŽIVA KRUNICA: 1. etapa u subotu 9. listopada 2010.: SV. NEDJELJA – GAJNICE u 08.00 h – sastanak hodočasnika u župnoj crkvi u Sv. Nedelji. Zatim se kreće prema Rakitju, Podsusedu, preko Bizeka u našu župu. Hodočasnici dolaze oko 15.00 h. Mi će mo im prirediti zakusku. Moli se pomoć u suhomesnatim proizvodima, kolačima. Molim one koji će sudjelovati neka mi to prijave u petak."

O svemu piše u i posebnom prilogu u novom Glasu Koncila!

A u petak će na Radio Mariji, na Dan nezavisnosti, biti prigodna emisija u 9h! A od medijske gošće, na Radio Mariji sam napredovala i do Urednice-voditeljice : )))) Čini se da je prošla emisija s rektorom katedrale v. Kuhtićem, ipak bila - uspješnica! : )
Nastavimo moliti!

Radio Marija - petak, 8.10 u 9h





Post je objavljen 06.10.2010. u 14:32 sati.