Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

5. kolo

Kakva predstava pionira Dubrave jučer na Klaki! Protiv godinu dana starijeg i daleko fizički nadmoćnijeg suparnika, naši klinci pokazali su izuzetnu volju, hrabrost i upornost. Odlično su igrali pa i nakon primljenog gola stiskali i grizli dok pred sam kraj susreta Milas nije zatresao mrežu protivnika. Ovakvim karakterom i sam je trener ostao iznenađen. Još su više svoje navijače razveselili stariji pioniri koji su svladali svog protivnika rezultatom 3:1. Čestitamo!
Na Trešnjevci nešto drugačija atmosfera. Limači 00. su izgubili rezultatom 2:0. Iako je svakoj ekipi pripalo po jedno poluvrijeme, domaćini su bili puno puno sretniji jer su sve naše (brojne) šanse za milimetre promašivale gol, a oni su oba zgoditka postigli pred sam kraj utakmice. I mlađi limači izgubili su utakmicu i to rezultatom 1:0, ali su zato zagići svima prisutnima priredili pravu feštu. 2002. godište uspjelo je golom Crnića osvojiti svoj prvi ovosezonski bod. Ali najviše oduševljenja priuštili su nam najmlađi. Razigrani i prpošni igrači te maksimalno skoncentriran i angažiran trener, već svoju prvu pobjedu pretvorili su u pravu golijadu. Nakon hat tricka Križana i jednog zgoditka Bosiljevca drugoplasiranu Trešnjevku ostavili smo u šoku. Bravo, bravo!
Danas na Kajzerici odrađujemo 3. kolo. Sretno svima!
Jučerašnji izgred na Trešnjevci sigurno neće ostati bez sankcija unutar kluba što je i jedino ispravno. Stoga po stoti puta i ovdje apeliramo na roditelje da svojim ponašanjem i komentarima ne stvaraju i ne nabrijavaju negativnu atmosferu unutar pojedinih godišta i čitavog kluba. Ne zaboravimo svoju odgovornost za odgoj djece i njihovo buduće ponašanje.

Post je objavljen 03.10.2010. u 08:30 sati.