Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vistica3

Marketing

Trening utrke

Zadnja dva vikenda sam imao dvije kraće utrke. Prošli tjedan sam sudjelovao na utrci Sportom mjenjamo dijabetes. Unatoč kišnom vremenu pojavio se pozamašan broj natjecatelja, a poprilično bogat nagradni fond je privukao i dosta jakih imena. Trčali smo Jarunski krug, po cesti (6,3km). Plasirao sam se na 11. mjesto sa rezultatom 20.52. Nisam zadovoljan ni rezultatom ni plasmanom, ali barem sam napravio dobar trening.
Jučer sam nastupio na utrci 4 Zagrebačka trga. Ovaj put sam se osjećao znatno bolje. Trčao sam rame uz rame s kasnijim pobjednikom Majdandžićem i tempo mi nije izgledao težak. U tim trenucima sam mislio da imam pobjedu u džepu, ali par trenutaka kasnije sam se predomislio. Ujutro sam pojeo sumnjivu Mozzarellu (kriza je pa se ništa ne baca) i ta Mozzarella je poželjela izaći van skupa sa svim ostalim stvarima koje su se našle u probavnom traktu. Morao sa usporiti da ne bi ukaljao ime (i dres), tako da sam kroz cilj prošao na 4. mjestu u vremenu 16.33min.
Danas sam u Večernjem pročitao da je ova utrka u stvari maraton:

"U maratonu su i ove kao i prošlih godina sudjelovali trkači svih dobi, prema tome je maraton i koncipiran. Naime, podijeljen je na četiri djela; 200 metara za djecu do četiri godine, 700 za mališane do sedam godina, 1200 metara za one do 14 godina i glavna utrka od pet kilometara."

Mogu biti zadovoljan rezultatom koji je za 1.47h bolji od aktualnog svjetskog rekorda. Šteta što staza nema IAAF certifikat pa mi se rezultat neće priznati.

Post je objavljen 27.09.2010. u 11:13 sati.