Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agnusdiaboli

Marketing

Jesus Conrad, tie your fucking laces!

Ispada da Rincewind knjige nisu užasne same po sebi, nego je Pratchett bio užasno drek prvih 4-5 knjiga.



Kao posljedica neke vestigalne hive mind sinergije (ili najbesmislenije zavjere ikad igdje) 50 ljudi me u zadnja 2 tjedna pitalo zašto više ne pišem ništa. Pa tako da mi se skinu s kurca i da više ne moram odgovarat na to pitanje ću valjda krenut opet pisat nešto?



kao ono kad po dvadeset tisućiti put slušaš marinu "glaaaaassss balloooooon brooooke my glass balloon aaaaaaauuuuuuuughhhhhhhhuuuaaaaarrrrrr" i misliš si "ok ovo je bilo prilično jako pred tri mjeseca ali mi sad treba nešto što je novo i što je sad jako"? i onda čuješ electric six i misliš si "hej pa ovo je prilično jako." ali onda nastaviš slušati i glava ti eksplodira od toga koliko je novo i jako, ali je ok jer si možeš krhotine lubanje prisloniti na membranu zvučnika i tako i dalje slušati electric six.



i tako završi ljeto koje je bilo malo zakurac. ali kao kreće jesen i znaš da možeš fino ne ić na faks i bit doma čilati i prat dow sa dowbrosima i gledati kako je arsenal loš. mislim i to je zakurac, ali defaultno stanje jeseni je "zakurac" pa nema veze. ali onda jednog dana dođeš doma i vidiš da je na televiziji x glagol y i sjetiš se da ti to mama i sestra gledaju što znači da ne možeš gledat ligu prvaka i počneš odlazit po burek u deset navečer i pit kolu po boci. jedan dan se nađeš usred endorfinskog haja u pet ujutro nakon što si četrnaest sati igrao dow i pitaš se što ti to sve treba i bacio bi se prozora ali je ograda prehladna, budeš sutra.



rubicon je treća originalna serija (nakon mad men koji rula i breaking bad za koji iz pouzdanih izvora znam da rula) koja ne rula baš na razini spartacusa (koji rula na fakin razini jebote), ali rula na svojoj razini a ta razina je "razina imanja prilično jebenih supporting glumaca (gdje je jedan bradat i malo gik, druga pije i drogira se jer joj smeta što ubija ljude a treći je asshat / četvrti je najbolji gej lik na televiziji od....ok od barce što nije tako davno, ali vjerujte mi lik je prilično jak.), preskakanja scena sa udovicom jer je njezina priča glupa i dosadna, i ne previše živciranja oko toga koliko je glavni lik kojeg glumi leckie iz pacifica retardiran." što je relativno ok razina.



machete kod nas dolazi tek za nekih mjesec dana ali u međuvremenu se možete zgražati koliko je užasan film i spremati transparente i table na letvama kako bi protestirali što se uopće prikazuje.

http://thewikigame.com/

Lundgren's Marbella home was reportedly broken into by three masked burglars who tied up and threatened Qviberg, but fled when they spotted a family photo and realized that the house was owned by Lundgren.


Ima i master's iz kemijskog inžinjeringa ili nešto i bio je na MITu. najsara.

http://www.weinersmith.com/

ugh tanke trenirke su tako užasne za češanje jaja. mislim, u redu su utoliko što se fakat može dobro počešat jaja, onako zagrabit ih muški. ali isto to se može postić i sa debljim trenirkama, jaja prestanu svrbit i sve. ali kad je trenirka tanka onda baš osjetiš jaja, i imaš filing da ih gola češeš i onda ti je fakat bed išta radit s tom rukom jer ti je kao da si grabio jaja s tom rukom i da bi fakat trebao ić ju oprat, ali u stvari nisi pa ne odeš, ali svejedno ti je neko vrijeme malo neugodno.



jebeni mekenzisi i jebeni 25 fps. sljedeći tjedan će bit najgori dosad.







Post je objavljen 17.09.2010. u 17:59 sati.