Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Kako dalje

Vjerovali ili ne, 99. godište primljeno je u pionire. Pristupanje je, hvala Bogu, bilo mnogo jednostavnije, bez pompe i zakletvi, ali ipak… prema pravilima ZNS-a (ali i HNS-a) idućih nekoliko tinejdžerskih godina naša će se djeca natjecati u kategoriji „pionira“. No nema nikakvog razloga za strah o povratku u prošlost jer nakon četverogodišnjeg truda i muke ne slijedi promaknuće u omladince već u kadete i potom juniore. Ali, idemo mi rađe korak po korak pa tko dulje izdrži.
Nova sezona i gore spomenute promjene, uvjetovale su metamorfozu našeg bloga. Od sada nismo (samo) blog zagića i limača, već i zagrebačkih pionira. No kako je i ovo do sada bio prilično mukotrpan i zahtjevan posao za jednog pojedinca, uža specijalnost ostaju (naravno) 99. i 2002. godište, i dalje će se pod rubrikom „natjecanja“ pratit i ažurirati rezultati i tablice svih navedenih, a sve ostalo „kak bu bu“. Osobno bih voljela i da se netko iz 98. aktivno i izravno uključi u blog jer, koliko se već sada može naslutiti, očekuje se, blago rečeno, vrlo zanimljiva sezona u njihovom taboru.
Naravno i dalje ćemo, osim nogometnih, objektivno i subjektivno pratiti i ostala zbivanja u i oko kluba, naročito što sve radi i poduzima Uprava u svezi poboljšanja uvjeta, čitati ostale portale i donositi različite druge zanimljivosti. U svakom slučaju neće faliti ni pohvala ni kritika, a uz vaše komentare i konstruktivne prijedloge nadamo se većem zadovoljstvu i uspjesima naših klinaca.
Ma vozimo kao i do sada, jasno uz moju samovolju te moral, etičnost i poštenje na djelu, kako kaže jedan naš čitatelj-komentator.

Post je objavljen 08.09.2010. u 14:38 sati.