Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mi-rastemo

Marketing

Prvi dan u vrtiću

Eto stigao je i taj dan, moj mali miš je krenuo u vrtić! U 7. mjesecu je plakao da hoće ići u vrtić s Franom, pa smo s oduševljenjem krajem osmog mjeseca obavili kupovinu torbe, papuča i piđame za vrtić.

I ujutro pun elena poziraju prvo pokazujući svoje vrtićke ruksake:


pa jedna i od naprijed


Vani je baš stvarno zahladilo, pa u punoj spremi prije pusa mami i izlaska iz stana već i s igračkama u rukama:


Tata je zadužen za odvoz djece u vrtić, mogu svakako glumiti baba rogu, ali ostavti ih negdje u suzama to mi je ipak previše.
Ivoru smo sve ispričali, i u ponedjeljak bili u vrtiću na upoznavanju s njegovim tetama i njegovom plavom sobom.
Tako da prvi dan oko odlaska i ostajanja nije bilo baš nikakvih problema sretan
Kad sam došla po njega u 14 sati, dočekao me je upravo probuđen i jako uplakan, bubica moja mala ipak se rastužio, ali na sreću ja sam ga odmah uzela i utješila. Nakon oblačenja otišli smo i po Frana, jedino što nije htio ispustiti nikako svoju dudu za uspavljivanje još dugo vremena, ali ga naravno nisam ni forsirala.
Teta ga je pohvalila, kako se cijelo jutro super igrao, sve je ručao, rastužio se tek kad su poslije ručka počeli stizati neki roditelji po svoju djecu, to ga je jako zbunilo pa je tužan i zaspao (iako jako brzo).

Ali, danas ujutro sasvim druga priča, već je u krevetu počeo kako on neće u vrtić, kao što sam se i bojala početno oduševljenje je splasnulo, kad je moj dečko shvatio da zapravo nije s Franom. Ali, ipak smo kroz igru suzbili grintanje u korjenima. Međutim, kaže Ivica da je čim je ušao u vrtić počeo plakati cry i da ga je ostavio teti u suzama, mišić moj mali, nadam se da se brzo smirio, jedva čekam 14h da ga vidim.
Danas će dobiti malog Tomicu za nagradu za hrabrost.

Franu sam kupila 2. ili 3. dan vrtića dinosaura za hrabrost, on ga i dan danas jako čuva te zna kada ga je i zašto dobio.

Post je objavljen 02.09.2010. u 11:57 sati.