Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hana44

Marketing

Kraj ljeta

Večeras su u prognozi meteorolozi najavili kako je danas zapravo zadnji, pravi ljetni dan sa temperaturom od 31C, budući da za noćas prognoziraju znatnije osvježenje te nam za sutra predlažu odjeću dugih rukava.
Srećom što sam danas za posao obukla laganu ljetnu haljinu jer to vjerojatno više neću imati prilike do drugog ljeta.
Uvijek sam nekako nostalgična zbog odlaska ljeta, jer kraj ljeta meni uvijek simbolizira prestanak nečeg što je bilo lijepo, umiranje....
Kako bi sve bilo u pomalo nostalgičnom tonu, prije par minuta vidjela sam na TV jedan prastari spot iz 1986. g., legendarne Zagrebačke rock grupe ITD bend.
Taj bend je imao puno predivnih stvari, no SONJA je meni osobno nešto najbolje od njih, jako je ritmična a takve stvari volim, pogotovo kad se radi o rock glazbi.
Neka mi oproste glazbeni znalci ako sam nešto pogriješila, jer iako volim glazbu, ne plivam baš u tim vodama, neznam ni osnove osnova.
Nekih sam se stvari podsjetila uz moju kćer koja sad kreće u 2 razred osnovne glazbene.

Obratite pažnju na spot, to je naša draga metropola, Zagreb moje mladosti, sa fićekima, bubama i pokojim jugićem ili stojadinom. Možete li vi mlađi predočiti sebi takav poluprazan grad od prije 24 godine.
Ako ne možete, pogledajte spot i pjesmu, vjerujem da će Vam se pjesma svidjeti.
Onim starijima pogotovo.

Srdačan pozdrav svima i uživajte!






Post je objavljen 27.08.2010. u 19:47 sati.