Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/everyone-goes-in-the-sky

Marketing

~posvećeno mome psu.. xD

awww..
baš sam nekak happy.. zubo
------------------------
sad ću uskoro dobit svoju sobu.. halelujah.. napokon.. jedva čekam.. onak bit će super.. i naravno.. riješit ću se daveža od mog mlađeg brata.. jupiiii.. (:
------------------------
a sad...
znate li vi tko je Sky? e pa vrijeme je da vam ga predstavim.. Sky je moj "maliiii" pas.. znate,labrador? žutiii.. ima oko god. i 3 mj... preslatki je i jednostavno ga obožavam.. sad je u toku tjeranja pa je hiperaktivan.. razmišljam o kastraciji.. i vjerojatno ću to i učiniti.. operacija nije teška.. traje 1 dan.. veterinarka mi je rekla da je bolje tu kastraciju napraviti dok je mlađi,jer kasnije teže podnose anesteziju.. dakle.. kastracija je-kirurški postupak odstranjivanja testisa.. pas se više neće tjerati i biti će vam više privržen,miran i odan.. i nakon te operacije,"beba" leti u moju sobu na oporavak i ja se brinem o njemu cerek... ima još par sitnica koje mu moram kupiti prije operacije.. npr. novi krevetac..

Latte Dog Bed Pictures, Images and Photos

ovaj mi se stil baš sviđa.. svojim izgledom mi garantira udobnost.. naravno moram mu kupiti i furminator.. (njegova je namjena da sa posebno dizajniranom oštricom skida mačkama i psima mrtvu poddlaku koju niti jedna druga četka ne može skinuti).. i linjanja više nema!! evo slike!

furminator Pictures, Images and Photos

odlična stvar.. i opet ostaju mi još par sitnica.. nove zdjelice za vodu i hranu(od gline i metala)..nova ogrlica,uzica i neki fiiini mirišljavi šampončić.. hah.. nemate pojma kako se ja uživim u šoping za pse.. obožavam ga..
----------------------

znam da je post malo duži.. ali morala sam si dat malo oduška.. smijeh
i na kraju.. evo slikice mog pasonje dok je još bio malecki.. p.s.-trenutno na kompu nemam stariju sliku (:

Image and video hosting by TinyPic cerek

Post je objavljen 15.08.2010. u 14:02 sati.