Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dnevnik-sasave-mamice

Marketing

Nesanica, inspiracija, kiša + zaljepljeni prsti

Drage moje i dragi moji,

jučer smo se super iskupali, naguštali, zezali u plićaku, mala šefica roni k'o
velika a mali muški skače sa stijene...onda igralište - malci, a mamica ispija kavicu i prelistava novine. Doma, tuširanje, večera, malo tv i u krpe - malci a ja sam još malo bacila pogled na omiljene mi blogove i potrudila se poći u krpe ranije, ali...Vruće, sparno, trudim se mirovati i ignorirati kapljice znoja koje se polako spuštaju niz čelo, zaustavljaju na obrvama...uzdišem, okrenem se na drugu stranu, ali...ne vrijedi. I onda ona...Kuc - kuc. Tko kuca ? Inspiracija ! Ignoriram njeno nagovaranje da upalim lampicu i nažvrljam ono što mi želi izdiktirati. Ali NE !!! Evo nje opet. Ovaj put popuštam, palim svjetlo, kemijska i papir su u donjoj ladici noćnog ormarića.
Nabrzinski napišem nekoliko stihova i ponovno pokušavam zaspati. Ali NE! Evo nje opet. Okrenem se na drugu stranu ali ona ne odustaje. Tiho mi šapće na uho stihove i ne da mira. Ponovno popuštam...i tako još jednom i...najzad tonem u san.
Odjednom osjetim da me netko miluje po kosi...mali muški. Osmjeh za dobro jutro i 'ajmo u novi dan. Kavica za mamicu, sokić za sina. Uskoro se i mala šefica pridružuje jutarnjim ritualima. Nakon doručka tata ih je odveo na more i još ih nema. Zabrinuta, jer je u međuvremenu i kišilo, zovem malca na mob i bivam obaviještena da sam slobodna još najmanje sat vremena jer oni uživaju na plaži, more je super, igraju se s društvom.
Malo me zabrinula prognoza, najavljuju kišu i slijedećih nekoliko dana a ja sam od sutra na godišnjem. Dobro, iskupala sam se ovo ljeto, kupamo se još od svibnja. Ali...planirali smo neke jednodnevne izlete pa bih voljela da i vrijeme bude lijepo, barem bez kiše. Mala je poželjela da malo odputujemo ali...mislim da neće biti ništa od toga. Poželjela je da pođemo u Vodice na par dana. Lopovica mala. Putovali smo krajem lipnja i u metropolu i u moj rodni grad pa smo malo tanki s penezima. A i škola počinje - knjige i sve što treba malcu...
Zaljepljeni prsti ? Ne znam kako ali uvijek kada lijepim nešto s onim brzinskim ljepilom (tako ja zovem ono što trenutno lijepi ) uspijem zalijepiti i prste...Divno !!!
Evo sunce se opet pokazalo i nadam se da će do kraja dana ostati tako jer večeras idemo na misu na Stradun.
Puno pozdrava s juga šalje vam
šašava mamica

Post je objavljen 15.08.2010. u 12:42 sati.