Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

ODRŽAN VI MEMORIJAL "JASMIN FILIPOVIĆ"

NOVI VINODOLSKI
Piše: Damir Marenić
Video by Iskreni

U spomen na prerano preminulog istaknutog člana ndruštva, Dobrovoljno vatrogasno društvo Novi Vinodolski pod pokroviteljstvom Grada Novi Vinodolski organizirao je VI Memorijal "Jasmina Filipovića", - vatrogasno natjecanje muških i ženskih A ekipa. KOMPLETNI REZULTATI

NOVI VINODOLSKI, Održan 6. Memorijal Jasmina Filipovića from iskreni on Vimeo.



Memorijal se održao u subotu 07. kolovoza 2010. godine na terenima malih sportova ispred OŠ Ivana Mažuranića u Novom Vinodolskom.Natjecanje se odvijalo prema Pravilniku sa dvije vježbe bez štafete.Na memorijalu su nastupile 42 ekipe iz čak 8 hrvatskih županija. 32 muške i 10 ženskih ekipa borilo se za što bolji rezultat a samim time i za pobjedničkim peharom.

U kategoriji seniori prvo mjesto pripalo je ekipi DVD bijela Gorica sa rezultatom 36.20 sekundi, drugo i treće mjesto pripalo je domačinu, DVD Novi Vinodolski II i I dok su sasvim sigurno najveći pehisti ekipa DVD Otok samoborski koji su imali rezultat od 36.30 ali i 20 sekundi greške tako dasu na kraju zauzeli četvrto mjesto.

U kategoriji seniorki prvo mjesto pripalo je ekipi DVD Donja Gračenica sa rezultatom 40.60 sekundi, drugo mjesto pripalo je ekipi DVD Obedišće dok su treće bile članice DVD Klana1.

Na Memorijalu su bili i ugledni gosti : Županijski vatrogasni zapovjednik Slavko Gauš, Gradonačelnik Novog Vinodolskog Oleg Butković, Predstavnik sponzora Vulkan-Nova Rijeka – Gospodin Rajko Vukelić te majka pokojnog Jasmina Filipovića, gospođa Vesna Filipović koji su podijelili priznanja ekipama a pehare najboljima
.


Post je objavljen 09.08.2010. u 15:48 sati.