Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vistica3

Marketing

Jarun ili Bled

Već sam se skoro potpuno oporavio. Još ću ovaj vikend raditi lagane treninge, a onda krećem s pripremom za ostatak sezone. U planu imam državno prvenstvo na olimpijskoj distanci u Splitu 21.8., a nakon toga me čeka još par dužih, non drafting utrka. Još ne znam koje će to točno utrke biti jer to ovisi o mjestu i vremenu održavanja državnog prvenstva u dugom triatlonu.
Prva opcija je da prvenstvo bude zatvorenog tipa i da se održi na Jarunu u sklopu triatlon lige 4.rujna. Utrka bi imala minimalnu organizaciju, a promet ne bi bio zatvoren. Ukoliko ne bude dovoljno zainteresiranih za ovu varijantu prvenstvo države bi se održalo u sklopu polu Ironman triatlona na Bledu 11. rujna koji je i Slovensko prvenstvo na toj distanci.
Ja navijam za ovu drugu varijantu. Ne znam tko bi uopće bio zainteresiran doći na eventualnu jarunsku utrku osim nas troje kojima su bitni ITU bodovi, dok će Bled biti prava utrka.
Ako prvenstvo bude na Bledu onda bi 5. rujna nastupio i na Challenge Half utrci u austrijskom gradu Walchsee. Challenge organizira odlične utrke pa ni ova vjerojatno neće biti izuzetak. To bi bila dva polu Ironmana u 7 dana. Izgleda teško, ali mislim da je izvedivo. Bozzone radi i po 3 za redom i još je imao je non drafting olimpijski 4. vikend. Nakon toga bi vjerojatno okončao triatlonsku sezonu. Postoji mala šansa da odem na Ibizu 31.10. na ITU World Series utrku, ali to ću vrlo vjerojatno preskočiti.





Post je objavljen 06.08.2010. u 13:56 sati.