Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelwitherror

Marketing

Ponos vs. Prijateljstvo

Pozz sretan

Prvo bi se htjela zahvaliti MaTeiić R. na njezinom savjetu.Hvala ti sretankiss.

O tome ću danas pisati.Dala mi je inspiracije ^^.Nekoliko vas koji me redovito čitate i komentirate moje postove (btw. hvala vam :*) znate kako sam u svađi s Lucijom.Bila.sretan.Pomirile smo se.Toliko sam sretna.Ovaj put sam svoj ponos makla na stranu kako bi zadržala to dragocjeno prijateljstvo.Poslala sam poruku da mi je žao za sve i da se ne želim svađati..Odmah mi je odgovorila kako je i njoj žao.Ugl. pomirile smo se i sve je super..

Sutra idemo van.Baš se veselim,nisam ju doista dugo vidjela.
Jedan dan ću se naći i s Jelenom.Vjerojatno u utorak..Nismo se vidjele neko vrijeme,ne poklapamo se s vremenom smijeh

Eto opet vam pišem u najsitnije sate smijeh.
Stvarno mogu napokon reći da je ovo ljeto za mene doista super..Upoznala sam mnogo dobrih ljudi s kojima sam sad i u kontaktu,zabavila se,odmorila..iako zvuči kao da je kraj ljeta,a nije,da sada završe praznici ne bi mi to tako teško palo smijeh.Ja sam svoje želje ostvarila.

Često se čujem s Franom.Doista mi je drag i mislim da je jedan od onih na koje bi se svi dečki trebali ugledati.Na ovo svi mislim na one koji ne daju baš neki primjer.Drag je,zabavan,smiješan.Što bi ja dala da mi je brat ^^.
Ali hej,naučila sam se i ja cijeniti ono što imam.Imam svojeg brata i usprkos svim svađama ja ga volim najviše na svijetu,makar on toga nije svjestan,niti će ikada biti.Zbog toga i nemamo nekakav "obiteljski" odnos.Zapravo nemamo ni prijateljski odnos,što ne kažem da je samo on kriv no ipak većinom je..makar i ja znam biti davež smijeh.To me jedino žalosti.Koliko god svi kukaju:"Ajmee,moj brat onoo,moj brat ovoo.Moja sestra je ono i ovo,a ja sam htjela ovo i ono..".Ja sam svojim bratom dnevno popričam par rečenica,uglavnom ovakvim:Bok.Kud ideš?.Daj možeš mi pomoć.Opet nema interneta.Daj pogledaj šta je s internetom. i to je to.No kao sto sam rekla,ne bi ga mijenjala ni za što..Volim ga svim srcem cerek.Zato cijenite svoju braću i sestre.Jer prijatelj možda ode,ali obitelj je uvijek tu sretan.

Puno vas pozdravljam sretan

Pusa kisscerekmahwavesretan

Post je objavljen 02.08.2010. u 01:49 sati.