Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Odličan Mega Fight u Umagu

Još jedan Mega Fight je završen. Odlične borbe, zadovoljni gledatelji, i ukratko - čekamo sljedeće izdanje. Evo kraćeg izvještaja kojeg prenosim s web portala "Profightstore":

Rezultati:

1. MMA, 2x3
Marin Ferlin (Trojan) vs. Matija Rađelović (Trojan)
Pobjeda Ferlina koji baca Rađelovića u parter, a kojem prilikom pada i zahvata na ruci iskače lakat.

2. Full contact, 3x2
Anton Kristaj (Mega centar Rijeka) vs. Ognjen Topalović (King Poreč)
Pobjeda Topalovića odlukom sudaca 3:0 nakon dominacije tijekom cijelog meča.

3. MMA, 2x3
Tonči Peruško (Trojan Pula) vs. Marko Rađelović (Crows Zagreb)
Dobar meč između dva mlada borca gdje je u izmjenama udaraca i dominacijom u parteru Peruško ostvaruje prednost i pobjeđuje jednoglasnom odlukom sudaca.

4. K1, 3x3
Zoran Majkić (Klana) vs. Tadej Toplak (Ptuj)
Odličan meč i jako dobra predstava Majkića. Zoran svojim akcijama i ručnim tehnikama razbija obranu Toplaka. Toplak napada i ne posustaje tražeći svoju priliku udarcima, koljenom i kickovima. U trećoj rundi strahoviti kroše pada na bradu Toplaka i Majkić odnosi pobjedu ovim atraktivnim nokautom .

5. Full contact, 3x2
Nikša Kržić (Mega centar Rijeka) vs. Mateo Krepčić (Trojan)
Nakon manje od minute borbe u prvoj rundi, prilikom klinča Krepčić nehotice pogađa glavom u arkadu Kržića i dolazi do pucanja. Riječanin dobro podnosi ozljedu i oba borca pružaju otvorenu i atraktivnu borbu želeći privesti meč kraju prije isteka zadnje runde. Krepčiću bodovna prednost i pobjeda.

6. K1, 3x3
Zoran Dorčić (Klana) vs. Ante Verunica (Sv. Krševan Zadar)
Meč pun akcije i obrata. Sudar dvaju teškaša u pravom smislu riječi. Verunica dobro počinje i pritišće Dorčića krošeima šaljući ga na pod dva puta u prve dvije runde. Dorčić također dobro uzvraća i izuzetno je opasan u fazi obrane. Treću rundu Dorčić se budi i napada Verunicu tražeći prekid. Sudac broji Verunici i predstoji prava bitka do kraja runde. Treća runda na strani Dorčića, ali nedovoljno za pobjedu. Suci su odlučili za Verunicu. Odličan meč atraktivnih jakih udaraca i srčanih boraca.

7. K1, 3x3
Agron Preteni (Pit Bull Split) vs. Franci Grajs (Scorpion Novo Mesto)
Franci u meču traži priliku kickovima i udarcima koljenom koji su mu specijalnost. Agron siječe Francija low kickovima kobinirajući sa serijom ruku. Nakon par upućenih low kikova vidjelo se da nanose štetu Franciju kome je noga na kraju meča bila dobrano plava i natečena. Franci pokušava u zadnoj rundi žestokim napadima preokrenuti meč u svoju korist ali Agron se izvlači i nastavlja kontrolirati borbu. Pobjeda Agrona na bodove i sjajan susret dvaju boraca ispred kojih predstoji bogata međunarodna karijera.

8. K1, 3x3
Marin Došen (Klana) vs. Igor Jurković (King)
Prlikom ulaska u ring vidjelo se da su borci željnji pobjede i da ne odstupaju od svog nauma . Borba počinje i nakon početnog ispitivanja kreću prve akcije i kratke serije jednog i drugog borca. Pva runda prolazi donekle izjednačeno ali ipak u blagoj prednosti Došena. Druga runda donosi dominaciju Došena koji svojim krošeima i kickovima nanosi štetu Jurkovicć. Jurkovicć s druge strane pokusšva iznenaditi high kickom. Treća i finalna runda donosi uzbudjenje jer Jurković kreće na sve ili ništa i preuzima inicijativu pritiskujući Došena. Treća runda na strani Jurkovića ali nedovoljno za pobjedu pošto je Došen bio bolji u predhodne dvije. Stvarno velika pobjeda Došena koji dokazuje svoj napredak pojedom nad odličnim Jurkovićem.

- Zadovoljan sam odrađenom priredbom i izvedbom boraca. Vrhunski mečevi, srčani i tehnički potkovani borci, a jedina je šteta da događaj nije popratilo onoliko posjetitelja koliko smo očekivali. Zasigurno su propustili nešto vrijedno za pogledati - zaključak je organizatora Igora Ivoševića nakon priredbe Mega Fight koja je održana 10.07. u Umagu.







Bravo.




Post je objavljen 11.07.2010. u 23:59 sati.